Aandelen Ant Group

aandelen ant group kopenDe Ant Group stond lang bekend onder de naam Alipay (van de eWallet) en is een dochter van de wereldberoemde Alibaba Group. De Ant Group is echter vooral het meest waardevolle fintech bedrijf en ook de start-up met de meeste waarde van China, een waarde die zo rond de 150 miljard zou liggen. Het zou dus zo maar eens een goed idee kunnen zijn, aandelen Ant Group kopen. Want als de voortekenen niet bedriegen is de rek nog lang niet uit deze onderneming. Aandelen Ant Group kopen maar eerst meer weten van de beurs en alles wat met beleggen te maken heet? Kijk dan elders op dit platform, Alles over Aandelen.com en volg bijvoorbeeld de gratis cursus beleggen. Leer er gratis te beleggen en lees alles over brokers en beurskoersen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Ant Group stond voorheen bekend als Alipay

Alipay ging in 2014 verder onder de naam Ant (Financial) Group en al in 2016 waren er 450 miljoen actieve gebruikers van het platform. Omdat Chinezen zich tegenwoordig ook meer en meer buiten het land zelf vestigen, heeft de Ant Group haar blik ook verruimd en kijkt het nadrukkelijk verder dan naar China alleen. Ondertussen is het in Europa ook meer dan bekend, vanwege de app voor een digitale portemonnee die het ontwikkelde. Deze portemonnee is in Finland bekend als ePassi, in Noorwegen als Vipps, als Mano in Spanje, Pagaqui in Portugal en als Bluecode in Oostenrijk. Het zal niet het laatste product zijn waarmee The Ant Group Europa zal willen veroveren. Goed idee dus om aandelen Ant Group te kopen. Juist nu, nu de echte doorbraak buiten China nog moet komen.

De grootste geldmarkt ter wereld

The Ant Group is buitengewoon actief. Zo beheert het dus de Alipay wereld, het grootste mobiele en online betalingsplatform ter wereld en is ook verantwoordelijk voor Yu’e Bao. Dit is weer de grootste geldmarkt ter wereld. Ook beheert het Sesame Credit, een kredietbeoordelingssysteem. Ondertussen onthulde The Ant Group een gezichtsherkenning die het via de diensten van Alipay aanbiedt. Ondertussen richtte The Ant Group samen met Alibaba en Ant Financial Service Group een nieuw bedrijf op, Koube genaamd, dat als een joint venture opereert. Ook de diensten van kredietbetalingsbedrijf Huabei en online bank MYBank vallen onder de vleugels van The Ant Group.

Aandelen Ant Group kopen en ga mee met de dynamiek

Aandelen Ant Group kopen betekent meegaan in de flow van het bedrijf, dat ook banden heeft met vermogensbeheerplatform Ant Fortune. Yu’e Boa is dus een van die onderdelen van dit platform. Ant Fortune is een aanbieder van ruim honderd procent van tenminste tachtig verschillende fondsinvesteringen. Behalve de genoemde dochterondernemingen is Ant Group ook nog eens de moeder van Jiebei, een dienst voor consumentenleningen, Zhima Credit, een onafhankelijke dienst voor het aanvullen en aanboren van krediet voor de particulier. Dit geldt ook voor Ant Financial cloud (een cloudservice voor financiële instellingen), ZOLOZ, een wereldwijd biometrisch platform dat gebruikt wordt voor identiteitsverificatie. Daarnaast bezit het nog joint ventures als Easypaysa, Paytm, Zomato, bKash, Ascend Nney, KakaoPay, GCash Inc, Emtek, Touch ’n Go, eWallet en Cheung Kong Hutchinson, bedrijven die onder meer gevestigd zijn in landen als de Filipijnen, Indonesië, Maleisië en in Hong Kong.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)