Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

de eigenaar: de eigenaar van de website;
gebruik(en): alle denkbare handelingen;
u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
de content: alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

  • De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen, en eventuele schade of verlies die ontstaat na het bezoeken van deze website
  • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
  • Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Wees bewust van risico’s

Beleggen gaat gepaard met risico’s. Dat geldt ook voor beleggen met CFD’s of andere beleggingsproducten. Zorg er daarom voor dat u deze risico’s kent. Beleggen kan resulteren in het verlies van uw hele initiële inleg. U vindt op www.afm.nl meer informatie. We zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade of verlies die ontstaan is na het bezoeken van deze website.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen.

Wij behouden ons alle rechten voor.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie