Exporo: Beleggen in Vastgoed aandelen

Exporo: Beleggen in Vastgoed aandelen, review en ervaringen

Exporo review en ervaringen: beleggen in vastgoed aandelenExporo maakt beleggen in vastgoed bijzonder eenvoudig en laagdrempelig. Al vanaf een minimum inleg van duizend euro investeer je in aantrekkelijk vastgoed en profiteer je van een zeer aantrekkelijke rente. Doel? Dat is uiteraard het maken van rendement, iets dat je bij de bank al lang niet meer lukt en ook binnen afzienbare tijd niet zal lukken. Dit maakt beleggen in vastgoed met Exporo buitengewoon interessant. Exporo is een Duits bedrijf dat sinds 2019 ook in Nederland actief is.

Meer informatie over Exporo

of start nu met beleggen in vastgoed ( krijg € 100,- bonus )>

Exporo: al jarenlang marktleider in Duitsland

Door te investeren met Exporo profiteer je al direct van de huurinkomsten en waardestijging van vastgoed. Net als de eigenaar dus, al doe jij dit zonder grote zorgen. In Duitsland is Exporo al jarenlang marktleider wat betreft digitale vastgoedinvesteringen. Kernwaarden die van toepassing zijn op het nog jonge maar al buitengewoon succesvolle bedrijf zijn gedegen vastgoed, een grondige analyse en een uitstekend klantenservice. Daarbij maakt Exporo gebruik van een slim online systeem. Wellicht het grootste voordeel van Exporo en specifiek de werkwijze is – zo blijkt ook uit de Exporo reviews en ervaringen- de volledige transparante werkwijze. Van verborgen kosten is bij de Duitse gigant nooit sprake. Door te beleggen in vastgoed met Exporo weet je steeds waar jouw geld voor jou aan het werk is, want dat is wat er in feite aan de hand is. Beleggen kan dus al vanaf een inleg van duizend euro. Daardoor is beleggen in vastgoed laagdrempeliger geworden als ooit tevoren. Bovendien wordt regelmatig dividend uitgekeerd, stel je zelf je portfolio samen en kun je regelmatig investeren in nieuwe en altijd bijzonder aantrekkelijke exclusieve vastgoedobjecten. Uiteraard is Exporo betrouwbaar. De Duitse onderneming is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Dan weet je dat je met een betrouwbare partner te maken hebt.

Exporo beleggen onroerend goed aandelen
Met een video legt Exporo uit wat de voordelen zijn van hun platform en het verwachte rendement

Zo houd je zelf steeds de controle over je belegging in vastgoed

Middels crowdinvestment verwerft Exporo samen met de vele beleggers een zeer hoog eigen kapitaal. Dat biedt bewezen voordeel voor financieringen zoals bijvoorbeeld hoge overwaarde. Exporo staat daarbij nadrukkelijk voor een zo goed mogelijke spreiding van de risico’s en zeker ook voor een gedegen vastgoedonderzoek. Wat Exporo ook al bijzonder maakt is wel dat de investeringen vastgelegd worden door gebruik te maken van een blokchain technologie. Op die manier wordt het vastgoed losgekoppeld en heb je dus veel minder te maken met hoge kosten voor bijvoorbeeld overdracht en administratieve zaken. Dit in schril contrast met een vastgoedfonds en de bijbehorende instapkosten en de kosten die gemaakt worden voor de fondsmanager. Met Exporo heb je zelf steeds de volledige controle, terwijl je steeds buitengewoon goed geïnformeerd wordt over een investering.

Investeer gemakkelijker in meer objecten zoals huizen en ander onroerend goed

Voordeel van de laagdrempeligheid van Exporo en dus de lage minimum inleg is dat je snel in meer objecten kunt investeren. Op die manier ben je als nooit tevoren in staat de portfolio de diversifiëren en creëer je een uitstekende mix tussen risico en rendement, zoek je zelf die balans. Bij Exporo is het uiteraard mogelijk om – op elk gewenst moment- de digitale investering ten gelde te maken.

Exporo geldt als bijzonder betrouwbaar

De voordelen die investeren in vastgoed met Exporo je kan bieden, zijn echt legio. Zo geniet je een grote mate van zekerheid door financiering met een lage overwaarde en wordt die zekerheid nog eens extra vergroot omdat er gewerkt wordt met een externe pandhouder, ook wel trust genoemd. Nog meer zekerheid geniet je vanwege de beoordeling van de marktwaarde van de objecten door een externe taxateur. Exporo heeft daarnaast een zeer breed netwerk en focust zich specifiek op middelgroot en goed gelegen vastgoed. Het feit dat Exporo geregistreerd is bij het AFM zegt genoeg over de mate van betrouwbaarheid.

Dubbel profiteren van vastgoed aandelen

Je zou kunnen zeggen dat investeren met Exporo dubbel profiteren is. Ga maar na; ongeveer de helft van elk onroerend goed dat door Exporo aangeboden wordt, wordt gefinancierd door Exporo investeerders. Het restant wordt middels een banklening gefinancierd. De lopende huuropbrengsten worden aangewend voor de uitbetaling van de kwartaal uitkeringen, een uitkering die naar de investeerders gaat. Daarnaast worden van de huuropbrengsten de gemaakte kosten en eventueel de aflossing van de lening voldaan, zoals ook een deel gereserveerd wordt om de professionele ontwikkeling en het onderhoud te kunnen borgen. Net als voor de eigenaar geldt, krijg ook jij als investeerder regelmatig uitkeringen van de inkomsten uit huur en bovendien deel je in de waardestijging van het vastgoed. Je profiteert dus twee keer. Nee, je krijgt niet te maken met kosten en je hoeft je al evenmin zorgen te maken over de ontwikkeling, de verhuur en het onderhoud van het onroerend goed. Bovendien ben je niet geboden aan vastgoed. Vanaf dit voorjaar kun je namelijk je aandelen op de Exporo Handelsplaats verkopen, mocht je dat willen.

voorbeeld exporo beleggen vastgoed
Een voorbeeld van een vastgoed object om via Exporo in te beleggen

Online marktplaats voor vastgoedprojecten

Het is 2013 als besloten wordt een online marktplaats te ontwikkelen om vastgoedprojecten te ontwikkelen en die projecten aan te bieden as investeringsmogelijkheid en om daarnaast rechtstreeks te bemiddelen in kapitaal tussen vastgoedondernemingen en particuliere investeerders. Exporo was geboren, niet in de laatste plaats vanwege de situatie in de vastgoedwereld. Vastgoed projectontwikkelaars zochten naar alternatieve financieringsbronnen. De banken deden immers niet langer aan het financieren van complete projecten, niet in de laatste plaats door de strenger wordende regelgeving. Aan de andere kant waren alleen investeerders met veel geld in staat te investeren in vastgoed. De online marktplaats moest deze status quo doorbreken en moest het voor iedereen mogelijk maken om al voor een inleg van duizend euro te beleggen in vastgoed. En zo geschiedde en daar pluk jij nu ook de zoete vruchten van. Dat Exporo zover is als het nu is, is het logische gevolg van ontzettend hard werken, een enorme dosis overtuiging en een hoge mate van moed.

Ontvang honderd euro terug bij beleggen

Juist nu is het aantrekkelijk om in te stappen bij Exporo. Want als je nu meedoet voor duizend euro, krijg je honderd euro terug. Zo wordt investeren met Exporo dus nog aantrekkelijker. Tenslotte; Exporo biedt een team van Nederlandse relatiemanagers die continu voor je klaar staan. Ook dat is bijzonder prettig en wordt door de mensen die al meedoen bijzonder op prijs gesteld.

Meer informatie over Exporo

of start nu met beleggen in vastgoed ( krijg € 100,- bonus )>

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)