Aandelen Tencent kopen

Aandelen Tencent kopen: profiteer van deze Chinese internetreus

aandelen tencent kopenHeb je ooit gehoord van de app WeChat? Deze app is groter dan je wellicht denkt en heeft maar liefst 770 miljoen gebruikers. Deze social media applicatie is ontwikkeld door (en in eigendom van) het Chinese Tencent. Dit bedrijf heeft in de afgelopen jaren een enorme winst gemaakt met het beleggen in en ontwikkelen van computergames, applicaties en programma’s. Ook heeft Tencent een aandeel in Tesla, bekend van de moderne auto’s. De officiële naam van het bedrijf is Tencent Holdings. Wil je aandelen Tencent kopen? Dan investeer je in een bedrijf dat het vijfde grootste bedrijf ter wereld is. Hiermee volgt Tencent bedrijven zoals Microsoft, Amazon en Apple. Even ter vergelijking, Facebook heeft een waarde van rond de 522 miljard dollar, Tencent heeft een waarde van rond de 523 miljard dollar. Hoe heeft het bedrijf deze positie bereikt? En waarom is aandelen Tencent kopen interessant?

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Tencent kopen en mogelijk rendement opbouwen

Tencent begon in eerste instantie met activiteiten op de game-markt. Zo was er eerst een game portal, en werd aandeelhouder van grote hits in de game industrie. Voorbeelden hiervan zijn de investeringen en de aankopen van Activision Blizzard, Riot, de maker van het zeer populaire League of Legends en Epic games. Hiermee haalt Tencent een flinke omzet binnen. Het werd een van de grootste game bedrijven ter wereld. Aandelen Tencent kopen bied je de mogelijkheid om mee te varen in de koers die het bedrijf heeft uitgezet. Men blijft winst investeren in het uitbreiden van de markten waarop het bedrijf actief is. Dit heeft vele beleggers een leuk rendement bezorgd in de afgelopen jaren. Daarnaast is Tencent met Tencent Music een populaire muziekdienst.

Bij een goede broker aandelen Tencent kopen

Op het handige en onafhankelijke Allesoveraandelen.com kun je terecht voor het maken van een goede vergelijking tussen de beschikbare online brokers op de markt. Hier kom je tevens te weten waar je aandelen Tencent kopen kunt doen middels het beleggen in beheer, of middels het beleggen met een klein bedrag. Zo kun je ook als leek de eerste stappen zetten wat betreft het beleggen. Tegenwoordig kiezen steeds meer menen hiervoor, in plaats van voor het sparen bij de bank. De tegenvallende rentes die de banken bieden zijn hiervoor verantwoordelijk. Wil jij starten met aandelen Tencent kopen? Kies dan voor een voordelige broker met lage transactiekosten. Zo haal je meer uit jouw hopelijke rendement! Naast Tencent zijn er uiteraard meer bedrijven die een veelbelovende groei in het vooruitzicht hebben.

4.8/5 - (12 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)