Aandelen SentinelOne kopen

Aandelen SentinelOne kopen

Als het aan de leiding ligt is aandelen SentinelOne kopen al op heel korte termijn mogelijk. De securityspecialist wil naar de beurs in New York en als de voortekenen niet bedriegen vindt de beursgang binnen afzienbare tijd plaats. Met het opgehaalde geld wil de beveiligingsspecialist de verschillende activiteiten verder uitbreiden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen SentinelOne kopen op de NYSE

SentinelOne geldt als een onbetwist specialist op het gebied van beveiliging van endpoints.  Dat geldt niet alleen voor smartphones of PC’s maar even goed voor IoT-endpoints bijvoorbeeld en container gebaseerde workloads in cloudomgevingen.  SentinelOne heeft veel te bieden met onder meer NGAV en EDR diensten én diensten die in staat zijn om besmette endpoints te verlossen van malware.

Neem eerst de informatie op deze website goed door

Aandelen SentinelOne kopen wordt straks dus mogelijk. Als het je interessant lijkt om in deze aandelen te investeren, neem dan wel eerst de informatie die je op deze website vindt goed door. Je leest hier alles over de beurskoersen, aandelen, beleggen en de onmisbare brokers. Ook kun je er gratis leren beleggen. Alleen als je de basisprincipes van beleggen onder de knie hebt, is het verstandig om te gaan beleggen.

Behoorlijk meer omzet het afgelopen fiscaal jaar

Aandelen SentinelOne kopen betekent investeren in een bedrijf dat op zich een goed fiscaal jaar achter de rug heeft. Ook de toekomstverwachtingen zijn goed. In het meest recente fiscale jaar maakte SentinelOne een omzet van 93,1 miljoen dollar. Dat was toch liefst 11,2 procent meer dan een jaar eerder. De verliezen namen overigens ook toe, naar een bedrag van in totaal 117,6 miljoen dollar. Ondanks dat denkt de beveiligingsspecialist de komende jaren en zeker na de beursgang genoeg winst te kunnen maken en het die winst zelfs steeds verder uit zou kunnen bouwen.

Beursgang moet tenminste 100 miljoen dollar opleveren

Met de beursgang wil SentinelOne tenminste 100 miljoen dollar ophalen. Dat geld zal worden gebruikt voor onder andere productontwikkeling, administratieve doeleinden en andere uitgaven. Het zou bovendien kunnen dat een deel van het geld wordt gebruikt om overnames te doen of om in de nieuwste technologieën te investeren.

Kom goed beslagen ten ijs

Het kan voor iedereen interessant zijn om aandelen SentinelOne te kopen straks. Doe dat echter niet voor je de informatie die je hier op deze website over aandelen en beleggen vindt goed door te nemen. Zorg dat je goed beslagen ten ijs komt op de beursvloer, voor aandelen SentinelOne echt concreet wordt.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)