Aandelen Nyxoah kopen

aandelen nyxoah kopenAandelen Nyxoah kopen? Het zal niet meteen de eerste ingeving zijn die je krijgt als je ’s morgens opstaat. Toch is aandelen Nyxoah kopen wel degelijk de moeite waard. Niet voor niets maakt het onderdeel uit van de Gilde Healthcare. Nyxoah is – voor de goede orde- een Belgische firma die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en commercialisatie van een zogenaamde disruptive therapie die gebaseerd is op neurostimulatie die moet helpen bij de behandeling van obstructieve slaap apnoe, kortweg vaak als OSA aangeduid.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Miljoenen mensen hebben te kampen met ISA

Daarmee levert de Belgische firma uitstekend werk. Er zijn namelijk miljoenen mensen die te kampen hebben met een matige of ernstige vorm van OSA. Veel van de mensen die daarvoor behandeld moeten worden, blijken niet tegen de beproefde gouden standaard therapie (CPAP) te kunnen. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat een ademmasker gedragen moet worden. De Belgische producent zoekt het in neurostimulatie, ondertussen zeker ook een bewezen effectieve behandeling van OSA.

Nyxoah biedt de eerste en enige draadloze neurostimulator

Nyxoah biedt dan ook de eerste en enige draadloze neurostimulator. Dit apparaat moet zorgen voor een bilaterale hypoglossus zenuwstimulatie. Met deze stimulatie kunnen zowel mensen met ernstige als mensen met een matige vorm van OSA behandeld worden. De stimulator wordt geïmplanteerd zonder batterij. Dut is een zeer kleine ingreep overigens. De stimulator krijgt externe voeding door een speciale chip. Deze chip is verbonden met de wegwerp patch, de patch wordt onder de kin van de patiënt bevestigd gedurende de slaap. Daarmee heeft Nyxoah baanbrekend werk verricht. Alleen dat gegeven al maakt aandelen Nyxoah kopen de moeite waard. Hoe aandelen Nyxoah kopen precies in zijn werk gaat, lees je elders op dit platform. Want dat is de plek waar je alle informatie over beleggen, de koersen, brokers en ook actuele koersen vindt. Hier op Alles over Aandelen.com vind je alles wat nodig is zodat je geen modderfiguur slaat op de beurs straks. Ook is het de plek om gratis te beleggen om op die manier eerst het systeem onder de knie te krijgen zonder dat je de kans loopt meteen veel geld te verliezen. Want voor wie het klappen van de zweep niet kent is de beurs soms onoverzichtelijk en dus best complex.

Gilde Healthcare heeft vertrouwen in de aandelen Nyxoah

Aandelen Nyxoah kopen wordt interessanter als je weet dat Nyxoah onderdeel uitmaakt van Gilde Healthcare. Dit is een bekende gespecialiseerde Europese investeringsmaatschappij dat liefst 1,4 miljard onder beheer heeft. Gilde Healthcare werkt volgens twee verschillende strategieën: venture en groeikapitaal en private equity. Gilde Healthcare doet vooral mee in medische technologie en in nieuwe geneesmiddelen en dan in bedrijven die binnen Europa en Noord Amerika gevestigd zijn.

Gericht op zorgverleners, toeleveranciers en producenten van medische producten

De focus ligt daarbij steeds op winstgevende Europese bedrijven in de middenmarkt in speciaal nog weer Duitstalige landen en de Benelux. De blik is gericht op zorgverleners, toeleveranciers en producenten van medische producten. Tot die laatste groep behoort dus ook Nyxoah, dat met de draadloze neurostimulator ontzettend veel mensen helpt in de strijd tegen OSA. Het feit dat Gilde Healthcare vertrouwen heeft in Nyxoah, zegt eigenlijk al voldoende; dan is aandelen Nyxoah kopen een prima investering.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)