Wat is beleggen?

Wat is beleggen?

Wat is beleggen? Het beleggen heeft in de afgelopen jaren steeds meer bekendheid gekregen als een interessante manier om jouw extra geld te laten groeien. Heb je bijvoorbeeld een bedrag bij elkaar gespaard, of wil je dit in de komende tijd gaan doen, dan heb je ongetwijfeld opgemerkt dat de spaarrentes die de banken bieden erg laag zijn. Zo is het voor velen nauwelijks nog interessant om spaargeld langer vast te zetten op de bank. Als gevolg hiervan kiezen steeds meer mensen voor het beleggen in plaats van voor het sparen. Wat is beleggen tegenwoordig? Het beleggen kun je zelf doen via een broker, je kunt een broker ook het werk voor je laten doen met jouw geld. Dit is beleggen in beheer.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Wat is beleggen voor particulieren?

Hoewel het beleggen nooit een garantie biedt voor het verkrijgen van een goed rendement als gevolg van succesvolle beleggen, is de kans om meer ‘winst’ te behalen met beleggen aanzienlijk groter dan bij het sparen. Wat is beleggen? Het is voor particulieren een mooie manier om geld te laten groeien. Wellicht wil je over een aantal jaren een verbouwing financieren, een bijzondere reis maken of een kind laten starten met een studie. In dat geval is het handig om te starten met het opbouwen van een mooie som geld middels het beleggen. Je hoeft geen kennis van het beleggen te hebben om hiervan te kunnen profiteren. Wat is beleggen in beheer? We vertellen je graag meer.

Wat is beleggen in beheer?

Met het beleggen in beheer kies je voor een broker die jou het werk wat betreft het hebben van kennis over beleggen uit handen neemt. Bij het beleggen in beheer open je een beleggingsrekening bij een van de aanbieders van deze manier van beleggen. Met een (lage) maandelijkse inleg of een groot bedrag in 1 keer, starten de experts van de dor jou gekozen broker met het beleggen van jouw geld.

Het doel is het behalen van rendement met de beleggingen, waardoor jouw kapitaal groeit. Op AllesOverAandelen.com kun je de vele aanbieders van het beleggen goed vergelijken op basis van onafhankelijke informatie. Wat is beleggen zonder goede informatie? Doe je voordeel met de gratis vergelijken en start met het beleggen voor een mooi rendement.

Wat is beleggen met een zo laag mogelijk risico?

Wat is beleggen met een laag, hoog of gemiddeld risico? Jij geeft bij jouw broker aan welke koers men mag aanhouden bij het beleggen met jouw geld. Het beleggen met een hoog risico kan zorgen voor een snel rendement, maar ook voor een groter risico op het verlies van geld. Uiteraard geldt het omgekeerde voor het doen van beleggingen met een laag risico.

5/5 - (16 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)