Aandelen Schott Pharma kopen

Aandelen Schott Pharma kopen wordt binnen afzienbare tijd mogelijk. Dat meldt althans Reuters, die zich baseert op bronnen binnen de organisatie Schott Pharma is de dochteronderneming van Schott AG. Aandelen Schott Pharma kopen moet ergens in juli al mogelijk zijn, zo is de verwachting. Schott Pharma is vooral bekend als specialist in het aanbieden van farmaceutische flessen en flacons.

Aandelen Scott Pharma kopen vanaf juli 2023

Aandelen Schott Pharma kopen kan dus straks al. Als je plannen in die richting hebt, dan doe je altijd een beroep op brokers. Een broker kies je niet zomaar, zoals je ook niet zomaar besluit in aandelen te gaan beleggen. Hier op AllesOverAaandelen.com wordt je voorgelicht over alles wat met beleggen te maken heeft. Zo maak je kennis met de beste brokers, kun je die brokers goed goed met elkaar vergelijken en kun je bovendien op zeer brede wijze kennismaken met alles wat maar met beleggen te maken heeft.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Goede cijfers al voor de beursgang

Schott Pharma staat bekend om het leveren van flessen glazen, polymeer spuiten en ampullen voor specifiek de farmaceutische industrie. Met een beursgang zou de waarde zomaar eens tussen de 3,5 en 4 miljard euro kunnen komen te liggen. ‘Een beursnotering biedt ons groeimogelijkheden. Denk maar aan bijvoorbeeld overnames en partnerschappen’, liet Andreas Reisse, CEO, zich al eens ontvallen. Ondertussen is bekend geworden dat grote partijen als de Deutsche Bank, BNP Paribas en de Bank of America zich met de beursgang bezig gaan houden. Schott Pharma kan in elk geval nu al goede cijfers overleggen. In de eerste helft van het boekjaar 2022/2023 steeg de omzet met 13,2 procent naar 449 miljoen euro. Nadere details over de waarde van een aandeel en over de hoeveelheid aandelen die uitgegeven worden, volgen nog.

5/5 - (6 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)