Aandelen Virgin Atlantic kopen

Als het gaat zoals Sky News verwacht, dan wordt het binnen afzienbare tijd en wellicht al in de herfst van 2021 mogelijk om aandelen Virgin Atlantic te kopen. Virgin Atlantic is het bedrijf van de Britse miljardair Richard Branson, de man die onlangs zijn eerste ruimtetrip maakte met zijn eigen Virgin Galactic. De beursgang van Virgin Atlantic is op zijn minst opvallend te noemen. Zoals bekend leed de luchtvaartmaatschappij grote verliezen toen de coronapandemie uitbrak.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Virgin Atlantic kopen kan straks op de beurs in Londen

Het is de bedoeling dat aandelen Virgin Atlantic straks mogelijk is op de London Stock Exchange. Het nieuws van de beursgang verloor enigszins aan waarde vanwege het feit dat Branson recent naar de ruimte reisde. Dat nieuws en dat feit is met geen beursgang te overtreffen. Branson won het de prestigestrijd der miljardairs van Jeff Bezos van Amazon en reisde als eerste privépersoon naar de ruimte. Neemt niet weg dat het moment waarop Virgin Atlantic de gang naar de beurs aankondigt op zijn minst bijzonder te noemen is.

Zorg voor voldoende basiskennis

Mocht aandelen Virgin Atlantic kopen je interesse hebben gewekt, zorg dan wel dat je eerst voldoende weet van beleggen en aandelen. Die kennis kun je prima hier op de website opdoen. Je leest er namelijk alles over brokers, beurskoersen en aandelen en kunt op verschillende manieren de basisprincipes van beleggen onder de knie krijgen, zonder zelf meteen financiële risico’s te lopen. Met voldoende kennis van zaken is het reëler dat je rendement gaat maken met je geld dan wanneer je zonder enige kennis van zaken gaat beleggen.

Fortuin verdiend met zijn eigen platenlabel en bekend van zijn ruimtetrip

Richard Branson richtte Virgin Atlantic in 1984 op. Hij was rijk geworden door onder meer zijn platenlabel. Branson had onder meer Mike Oldfield en The Sex Pistols onder contract. Ook Virgin Atlantic leed grote verliezen toen het coronavirus zich meldde. De maatschappij biedt vooral trans-Atlantische vluchten en juist die werden aan banden gelegd.  Om die reden leed Bransons luchtvaartmaatschappij in 2020 een verlies van 1 miljard. De verwachting is dat er in 2021 opnieuw rond de miljard verlies geleden wordt. Naar verwachting zullen pas in 2023 weer aan zwarte cijfers te schrijven zijn.

Branson lijkt controle uit handen te geven

Om de vliegtuigmaatschappij te kunnen behouden, verkocht Branson eerder al aandelen van Atlantic Galatic om zo geld te kunnen blijven pompen in de vliegtuigmaatschappij. Als de voortekenen niet bedriegen, dan is aandelen Virgin Atlantic zeker in 2021 nog mogelijk. Waarom Branson juist nu de beursgang maakt is de grote vraag. Het is in elk geval een eerste teken dat Branson, 71 jaar ondertussen, de controle ietwat uit handen geeft.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)