DEGIRO app

Beleggen met Degiro app

degiro app downloadenDegiro is de online broker voor iedereen. Zowel de professionele als de particuliere belegger is welkom. Al jarenlang wordt er via een online omgeving belegd. Hierdoor is het handelen op de beurs ook voor de kleine particuliere belegger toegankelijk geworden. Om aandelen te kopen is niet veel meer nodig dan een beleggingsrekening, een computer en internet. Via Degiro zijn beurskoersen realtime te volgen. Zo kan er direct worden ingesprongen op veranderingen. Met Degiro app kan er altijd en overal belegd worden op de beurs.

start-beleggen-degiroof lees meer informatie

Mogelijkheden van Degiro app

Het openen van een beleggersrekening verloopt eenvoudig. Verifiëren gebeurt middels een tegenrekening. Door het overboeken van 1 cent van de beleggingsrekening geverifieerd worden. Binnen enkele minuten kan je aan de slag gaan. Met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord log je in op een beveiligde omgeving. Via Degiro app is het mogelijk direct inzicht te krijgen in de portefeuille. Ook hier is inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord vereist. Dit zorgt voor extra veiligheid. De app geeft actuele informatie over de waarde van de portefeuille, het dagverschil en posities. Via Degiro app kunnen orders direct geplaatst worden. Openstaande orders verwijderen of aanpassen is ook mogelijk. Daarnaast is er duidelijk inzicht in gedane transacties.

Degiro app downloaden

Via de browser op telefoon of tablet kan de Degiro app gedownload worden. Ook in de App Store van iTunes of Google Play Store is deze verkrijgbaar. De Degiro app springt in op de huidige manier van beleggen. Orders worden razendsnel geplaatst en verwerkt en koersen worden realtime gestreamd. Of je nu via de handige app of via de desktop handelt, de tarieven bij deze broker blijven altijd laag. Daar staat Degiro ook bekend om. Het voordeel van de app is dat je overal, waar je ook bent, kunt handelen in aandelen. Even de huidige beurskoersen bekijken of een order plaatsen? Alles verloopt snel via de app.

start-beleggen-degiroof lees meer informatie

3.5/5 - (27 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)