Fictief beursspel

Fictief beursspel: speel met nepgeld

Het beleggen in aandelen spreekt voor velen tot de verbeelding. Wil jij ervaren hoe het is om zelf geld te investeren in beleggingen? Hoe het is om zelf op de hoogte te blijven van de actuele koerswisselingen en hier zelf je conclusies uit te trekken? Uiteraard kun je een rekening openen bij een beleggersbank en starten met het aankopen van aandelen. Zou je in eerste instantie het liefst gewoon eens willen oefenen met het beleggen zonder dat je hierbij een financieel risico loopt? Dan kun je nu deelnemen aan een fictief beursspel!

Zonder risico meedoen met een fictief beursspel

Met een fictief beursspel kun je deelnemen aan de beurs en hierbij handelen volgens de real-time koersen. Dit houdt in dat je net zo zou handelen als wanneer je ‘echt’ zou deelnemen aan de beurs. Bij een fictief beursspel handel je uiteraard met een rekening waarop een bedrag aan fictief geld staat. Dit bedrag is bij het Allesoveraandelen.com beursspel € 20.000 aan startgeld. Met dit ‘geld’ ga je de beurs op en maak je gebruik van de handige weetjes en tips die je van Allesoveraandelen.com ontvangt per e-mail. Uiteraard kun je je hiervoor tevens afmelden. Het aanmelden voor dit fictief beursspel is volledig gratis. Pas wanneer je eventueel besluit om jouw spel-modus om te zetten naar het spelen met ‘echt’ (eigen) geld, loop je een financieel risico. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon met je fictieve geld te blijven spelen.

Laagdrempelig kennis maken met beleggen

Naast een entertainmentwaarde heeft een fictief beursspel uiteraard ook een educatieve functie. Dit maakt het ook voor beginners aantrekkelijk om te starten met het beleggen via dit spel. De mogelijkheden worden op een duidelijke manier uitgelegd en aangeboden, waardoor je spelenderwijs je weg vindt in het land van de aandelen en het beleggen. Maak vandaag nog een account aan en speel het Allesoveraandelen.com beursspel op je tablet, smartphone, wanneer je maar wilt.

Schrijf je nu GRATIS in voor het beursspel:

beursspelLeer spelenderwijs geld verdienen met beleggen

beursspel100% Gratis, je loopt geen enkel risico

beursspelMeer dan 2500 spelers gingen je voor

Aandelen tips

“Met het beursspel kan je aandelen kopen van bedrijven zonder risico, leuk!” – Willem, Nijmegen
 

beursspel

Meer over beursspel

4.9/5 - (16 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie