Aandelen BuzzFeed kopen

Aandelen BuzzFeed kopenNa een bewogen 2020 ziet het er naar uit dat aandelen BuzzFeed kopen binnen afzienbare tijd een mogelijkheid is. Het entertainment en nieuwsbedrijf is in onderhandeling met een spac, met 890 5th Avenue Partners om precies te zijn. Als de onderhandeling verlopen zoals iedereen verwacht, dan is aandelen BuzzFeed kopen nog dit jaar mogelijk.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen BuzzFeed kopen nog dit jaar mogelijk

BuzzFeed werd in 2006 opgericht door Jonah Peretti en John S. Johnson. Doel was aanvankelijk het volgen van virale inhoud. Bekend werd BuzzFeed echter vooral door de grappige lijstjes en de online quizzen. Die genereerden volop clicks en daarmee was de naam BuzzFeed gevestigd. Later richtte BuzzFeed zich meer en meer richting de harde onderzoeksjournalistiek, iets dat het tot op de dag van vandaag doet.

Check eerst de informatie hier op de website

Aandelen BuzzFeed kopen die je bij voorkeur niet voor je op deze website de beschikbare informatie doorgenomen hebt. Je vindt hier relevante informatie over de beurskoersen, beleggen, de brokers en kunt als beginnend belegger eerst met fictief geld beleggen om zo risicoloos te wennen aan beleggen. Het is in de beleggingswereld belangrijk om kennis van zaken te hebben. Alleen dan is de kans reëel dat je rendement gaat maken op je ingelegde geld namelijk.

Nam Huffington Post over

Terug naar BuzzFeed. Het mediabedrijf kende een roerig 2020. Vanwege het coronavirus verloor het veel advertentie inkomsten waardoor het noodgedwongen moest snijden in het personeelsbestand. Wel nam het in het najaar van 2020 Huffington Post over, een media- en telecombedrijf dat in handen is van Verizon. Core business van BuzzFee is tegenwoordig het volgen van nieuws op het gebied van politiek, dieren, doe-het-zelf en zaken. De inspanningen van BuzzFeed werden al beloond met prijzen. Zo won het in 2018 de National Magazine Award en de Georg Polk Award. Bovendien was het al finalist bij de Pulitzer Prize en finalist om de Michael Kelly Award.

In verschillende talen beschikbaar

Aandelen BuzzFeed kopen betekent dat het bedrijf zich door kan ontwikkelen en wellicht alsnog het etiket ‘onbetrouwbare bron’ van zich af kan schudden. Want ondanks de prijzen zijn er nog steeds mensen die BuzzFeed onbetrouwbaar noemen. Behalve in de Engelse taal is BuzzFeed tegenwoordig ook beschikbaar in de Franse, Spaanse, Arabische, Duitse, Portugese en Japanse taal. Aandelen BuzzFeed kopen doe je echter nog niet. Neem altijd eerst de relevante informatie elders op deze website door. Vervolgens kun je de aandelen kopen en maak je kans een leuk rendement te maken.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)