Aandelen Rubrik kopen

Aandelen Rubrik kopen? Dat moet in 2024 mogelijk zijn. Nu al wordt koortsachtig gewerkt aan een beursgang met een waarde van omgerekend 696 miljoen euro. Rubrik is een Amerikaanse startup voor gegevensbeschermingssoftware. Voor de naderende beursgang zijn ondertussen al grote partijen ingeschakeld.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Rubrik kopen mogelijk in 2024

Rubrik is na een flitsende start ondertussen specialist in Amerikaanse cyberbeveiliging. De onderneming is gevestigd in Palo Alto en werd opgericht in 2014. Oprichter was Bipul Sinha. Ondertussen heeft Rubrik al meer dan vijfduizend zakelijke klanten. In eerste instantie was Rubrik specialist in back-up systemen. Tegenwoordig echter is  het ook gespecialiseerd in een security cloud aanbod. Rubrik geldt als voorloper in de strijd tegen ransomware. In 2021 koos het voor een strategische samenwerking met Microsoft, die in dat jaar ook behoorlijk investeerde in de doorontwikkeling van Rubrik. Goldman Sachs, Barclay en de Citigroup moeten Rubrik begeleiden richting de beursgang die begin 2024 een feit moet zijn.

Check eerst altijd AllesOverAandeen.com

Als je plannen hebt om aandelen te kopen, dan doe je altijd een beroep op brokers. Dit zou je een makelaar in aandelen kunnen noemen. Een broker kies je niet zomaar Om een goed overzicht te krijgen van de beste brokers, doe je altijd een beroep op AllesOverAandelen.com. Je krijgt hier de mogelijkheid om hier de beste brokers met elkaar te vergelijken en om zo de voor jou beste keuze te maken.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)