Aandelen Impossible Foods kopen

aandelen Impossible Foods kopenHet moet binnen twaalf maanden mogelijk zijn om aandelen Impossible Foods te kopen. Impossible Foods is vooral bekend om de Impossible Burger. Impossible Foods overweegt de beursgang met een spac, een blanco cheque bedrijf, te maken. Door de beursgang zou het bedrijf doorgroeien naar een waarde van 10 miljard dollar.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Impossible Foods binnen twaalf maanden mogelijk

Impossible Foods staat bekend als een producent van plantaardige vervangers van vleesproducten. Het bedrijf is met het hoofdkantoor gevestigd in Redwood City. Doel van het bedrijf is om mensen de smaak- en voedingsvoordelen van vlees te geven zonder de negatieve gezondheids- en milieueffecten. Impossible Food ontwikkelde in 2016 de Impossible Burger, iets waaraan jarenlang onderzoek en ontwikkeling vooraf ging.

Check eerst de informatie  op deze website

Als aandelen Impossible Foods kopen mogelijk is, dan doe je er verstandig aan eerst de informatie op deze website goed door te nemen. Je leest hier alles over de beurskoersen en brokers en kunt leren beleggen met fictief geld. Verder is er een gratis online cursus beleggen beschikbaar. Pas als je de basisbeginselen van beleggen onder de knie hebt, ga je de beursvloer op. Als je verstandig bent, althans. De beurswereld is tamelijk ondoorzichtig en zonder kennis van zaken is het nog best lastig om rendement te maken.

Bekende investeerders met Serena Williams en Katy Perry

Impossible Foods heeft in Khosla Ventures en Horizon Ventures en in sterren als Serena Williams, rapper Jay-Z en zangeres Katy Perry geldschieters. Op die manier wist het al ruim anderhalf miljard dollar uit de private markt te halen. Het bedrijf startte al in 2011 en behalve dat Impossible Foods voedingswinkels opende en de Impossible Burger ontwikkelde, sloot het interessante deals met Disney en ook met Burger King. Impossible Foods werd al in 2019 in verband gebracht met een beursgang. Toen kwam het er echter niet van. Nu echter lijken alle stoplichten wel op groen te staan en is het streven om binnen twaalf maanden de beursgang te maken.

Aandelen Impossible Foods kopen? Dan wel eerst de informatie hier op allesoveraandelen.com doornemen. Zo wordt de kans groter op een leuk rendement.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)