Aandelen Airbnb kopen

aandelen airbnb kopenAandelen Airbnb kopen is investeren in een populair platform voor reizen

Wie op zoek is geweest naar een leuke studio of een appartement voor een verblijf in het binnenland of buitenland voor een mooie prijs is ongetwijfeld bekend met het bedrijf Airbnb. In 2020 werd de lang verwachte beursgang gemaakt. En dat  gaf een flinke knal.

Van 68 naar 146 dollar per aandeel

De aandelen airbnb gingen voor 68 dollar naar de beurs, op de eerste openingskoers werden ze voor liefst 146 dollar verhandeld.  Daarmee werd airbnb meteen 101 miljard dollar waard en werd er 3,5 miljard euro opgehaald met de beursgang. En dat terwijl eerder in 2020 tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis nog slechts 30 dollar per aandeel geboden werd tijdens een investeringsronde. Het kan dus verkeren.

Zoeken en boeken van kamers en appartementen

Bij Airbnb kun je terecht voor het zoeken en boeken van kamers en appartementen in drukke steden waar bijvoorbeeld een tekort is aan betaalbare hotels. Het platform maakt het mogelijk voor particulieren om zelf een extra (onnodige) kamer in hun woning of ander vastgoed aan te bieden als verblijf. Dit concept is tegenwoordig enorm populair en ook bedrijven boeken bijvoorbeeld Airbnb locaties voor zakelijke reizen van werknemers. Daarnaast is het via Airbnb ook mogelijk om activiteiten te boeken die worden geregeld voor locals.

Heb je interesse in aandelen Airbnb in de toekomst? Dan is het handig om alvast een keuze te maken voor een goede en voordelige broker.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De juiste broker voor aandelen kopen

Aandelen Airbnb kopen is een alternatief wat betreft het gebruiken van jouw extra kapitaal voor bijvoorbeeld het sparen bij de bank. Hoewel het beleggen uiteraard geen garantie biedt op winst (oftewel een mooi rendement), staat vast dat de huidige rentes voor het sparen bij de bank nauwelijks nog interessant zijn. Ook als particulier kun je aandelen Airbnb kopen wanneer het bedrijf haar intrede maakt op de beurs. Hiervoor kies je voor het openen van een beleggingsrekening bij een broker. Vanuit deze rekening (waarop je bijvoorbeeld maandelijks geld inlegt), start jet met het zelf kopen en verkopen van aandelen. Ook kun je naar verwachting voor het aandelen Airbnb kopen kiezen voor het beleggen in beheer.

Met een laag bedrag aandelen kopen of laten kopen

Ook met een laag bedrag zul je naar verwachting deel kunnen nemen aan aandelen Airbnb. Zo kun je kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij maakt een aanbieder het mogelijk om een beleggingsrekening te openen, waarop je maandelijks (of wanneer het financieel uitkomt) een laag bedrag aan geld stort. Hiermee gaan de experts voor je aan het werk. Bijvoorbeeld door het beleggen in Airbnb. Jij bepaalt hoeveel risico men mag lopen met de beleggingen die worden gedaan met jouw geld. Wanneer het aandelen kopen mogelijk wordt zullen de brokers naar verwachting de mogelijkheid bieden om hier op deze manier in te investeren.

De brokers voor het aandelen Airbnb vergelijken

Op AllesoverAandelen.com kun je terecht voor het vergelijken van de brokers op basis van onafhankelijke informatie. Zo kun je kiezen voor het gratis oefenen van het beleggen en voor brokers die bijvoorbeeld tijdelijk gratis transactietegoed bieden voor het aandelen Airbnb kopen.

5/5 - (13 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)