Aandelen Porsche kopen

Het heeft er alle schijn van dat aandelen Porsche kopen binnen afzienbare tijd mogelijk wordt. De beursgang zou opvallend genoeg bedoeld zijn om de verdere elektrificatie van de Volkswagen Groep mogelijk te maken. Wanneer aandelen Porsche kopen precies mogelijk wordt, is nog net bekend. Met de opbrengsten van de beursgang van Porsche zou de digitale en elektrische transitie van de Volkswagen Groep gefinancierd moeten worden. VW is voor het grootste deel eigenaar van Porsche namelijk. De beurswaarde van Porsche zou overigens ergens tussen de 45 en 90 miljard euro liggen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Lees hier alles over beleggen en aandelen

Voor aandelen Porsche kopen echt concreet wordt, wacht je de schone taak om eerst voldoende informatie op te doen over alles wat met beleggen en aandelen te maken heet. Zonder kennis van zaken namelijk, is de kans op rendement vrij klein. Hier op deze website vind je alles op het gebied van aandelen en beleggen. Ook lees je alles over de beurskoersen en brokers. Wanneer je voldoende parate kennis hebt over dit soort zaken, wordt de kans op rendement een stuk groter.

Aandelen Porsche kopen: afhankelijk van de familie Porsche-Piech

Aandelen Porsche kopen wordt alleen mogelijk als de familie Porsche-Piech bereid is om een groot deel van de aandelen in de Volkswagen Groep te verkopen. Van het bedrag dat dit op moet leveren, zou deze familie weer een groot deel van de aandelen van Porsche moeten kopen. Zo behoudt het een meerderheidsbelang in Porsche, al dient het daarvoor wel een groot deel van de controle over de Volkswagen Groep op te geven. Het is voor de familie echter aantrekkelijk om wel grotaandeelhouder van Porsche te worden op die manier.

Porsche is nadrukkelijk bezig met elektrificatie

Overigens is ook Porsche nadrukkelijk bezig met de elektrificatie. Daarbij zoekt het net als zoveel andere partijen nadrukkelijk de samenwerking met andere partijen.  Bekend is dat de Duitse acculeverancier Varta de accucellen aan Porsche gaat leveren en is ondertussen ook een joint venture opgericht met Customcells, een fabrikant van batterijen.

Doe eerst voldoende informatie op over aandelen en beleggen

Voor aandelen Porsche aanschaffen dus daadwerkelijk aan de orde is, doe je op deze website voldoende informatie op over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Dan vergroot je de kans om een leuk rendement te scoren.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)