Aandelen CTP kopen

Aandelen CTP kopen

Aandelen CTP kopen is mogelijk vanaf 25 maart. Vanaf dat moment worden de aandelen van de logistieke vastgoedinvesteerder verhandeld op de Amsterdamse beurs. Alleen institutionele beleggers  kunnen inschrijven op de aandelen, die per stuk voor een bedrag van tussen de 13,50 en 16 euro de deur uit gaan.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen CTP kopen; bedrijf wil zich meer op Nederland richten

Met de uitgifte van aandelen zal CTP een bedrag tussen de 824 miljoen en 976 miljoen euro ophalen. De marktwaarde zal daardoor maximaal zo rond de 6,4 miljard euro komen te liggen. Met het opgehaalde geld wil de onderneming de groeistrategie sneller inzetten. Met het geld wil het nieuwe projecten ontwikkelen, vastgoed kopen en schulden aflossen. CTP staat vooral bekend als ontwikkelaar van logistieke bedrijventerreinen. Aandelen CTP kopen betekent dat je investeert in een bedrijf dat zich meer op Nederland wil gaan richten. De pijlen zijn vooralsnog vooral gericht op Tsjechië, waar het in Brno het hoofdkwartier heeft.

Neem eerst de informatie op deze website door voor je aandelen koopt

Voor aandelen CTP kopen aan de orde is, doe je er goed aan altijd eerst de informatie die je op deze website vindt op je gemak door te nemen. De beleggingswereld is een allesbehalve transparante wereld en zonder kennis is de kans op rendement op je geld lager. Je vindt op deze website onder meer informatie over brokers, de aandelenkoersen en kunt er als beginner in de beleggingswereld leren hoe het spel met aandelen precies werkt.

Grootaandeelhouder Remon Vos is dol op stenen en vliegtuigen

Op dit moment is Remon Vos de enige aandeelhouder van CTP. In beginsel wil CTP 61 miljoen aandelen uitgeven. De afspraak is echter dat als er meer belangstelling is, Vos 9,5 miljoen van zijn aandelen beschikbaar stelt. In dat geval strijkt de Nederlander een bedrag van 130 miljoen euro op en houdt hij bovendien een belang van ruim 80 procent in de onderneming. Vos is miljardair, neemt een hoge positie in de Quote 500 in en is behalve specialist in stenen dol op vliegtuigen. Niet voor niets beschikt CTP over een aantal zakelijke vliegtuigen.

Aandelen CTP kopen kan dus al snel op de beurs in Amsterdam. Check wel altijd eerst de informatie die je op deze website vindt. Dan is de kans op een leuk rendement namelijk groter.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)