Aandelen Coolblue kopen

aandelen Coolblue kopenHet lijkt steeds dichterbij te komen de beursgang van Coolblue. Dat laten bronnen rondom HAL Investments in bezit van 49 procent van de aandelen van Coolblue. Pieter Zwart, de grote roerganger, ontkent de plannen niet en bevestigt dat een beursgang onderwerp van gesprek is. Insiders weten al dat de beursgang nog dit jaar gestalte gaat krijgen. Aandelen Coolblue kopen zou mogelijk zijn in 2021.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Coolblue kopen mogelijk in 2021

Aandelen Coolblue kopen zal dus in 2021 een mogelijkheid worden. Daarmee komt er een voorlopige kroon op het werk van Pieter Zwart, CEO. Hij is de enige van de drie oprichters die nog actief is bij Coolblue. De twee andere oprichters, Paul de Jong en Bart Kuijpers, verkochten enige jaren geleden al hun aandelen. Aandelen Coolblue kopen moet het straks mogelijk zijn bij Euronext Amsterdam. Over de waarde van een aandeel is nog niets naar buiten gekomen.

Kennis van het wereldje is erg belangrijk

Voordat aandelen Coolblue kopen aan de orde is, is het zeer verstandig om de informatie op deze website tot je te nemen. Het is belangrijk voldoende kennis van de beleggingswereld te hebben. Met kennis is de kans om goede zaken te doen gewoon groter. Daarom lees je op deze website alles over brokers en aandelen, speel je het gratis beursspel en kun je een gratis online cursus volgen.

 Actief in Nederland, België en Duitsland

Coolblue werd in 1999 opgericht. Zwart, Kuijpers en De Jong waren nog studenten. Tegenwoordig verkoopt het consumentenelektronica via een centraal platform. Het wil zich onderscheiden door de verleende service. Daarmee doet Coolblue het totaal anders dan in eerste instantie het geval was. Toen maakte het voor elke productgroep een aparte webwinkel aan, en dat zowel voor Nederland en België. In 2018 stapte Coolblue van de strategie af en werden alle afzonderlijke webshops centraal ondergebracht binnen een platform. Aandelen Cool Blue kopen betekent in elk geval dat je investeert in een onderneming die zich specifiek richt op Nederland, België en Duitsland. Behalve het online platform heeft Coolblue tegenwoordig ook tien fysieke winkels.

Studenten begonnen met Mp3man.nl en PDAshop.nl

Toen De Jong, Kuijpers en Zwart startten, ware MP3man.nl, PDAshop.nl en laptopshop.nl de eerste webwinkels die gelanceerd werden. Coolblue groeide gestaag en heeft het hoofdkwartier in Rotterdam. De naam heeft te maken met Hot Orange. Dit was een voormalig online warenhuis dat de bedrijfsvoering uitbesteedde aan een externe partij, dat door derden gefinancierd was en dat niet over een klantenservice beschikte. Precies dat wilden de studenten niet die daarom kozen een naam die stond voor het tegenovergestelde van Hot Orange: Cool Blue.

Grootste investeerder is Hal Investments

De aandelen van Coolblue waren aanvankelijk in handen van de drie oprichters. Hal Investments nam in 2016 een belang van 20 procent in Cool Blue. Dat deel werd in 2017 verhoogd naar 30 procent en vanaf 2019 heeft Hal 49 procent van de aandelen van Coolblue. Aandelen Coolblue kopen kan een aantrekkelijke optie zijn. Maar dan wel pas nadat u de informatie op deze website tot je genomen hebt.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)