Aandelen Bakkt kopen

aandelen Bakkt kopenAandelen Bakkt kopen is binnenkort mogelijk en wel op het moment dat het bedrijf de fusie met VPC Impact Acquisition Holdings heeft afgerond. Bakkt is een institutioneel cryptocurrency bedrijf met een waarde van 2 miljard dollar. Daarmee is het bepaald niet de grootste speler op de markt van cryptovaluta. Integendeel zelfs. Bij de beursgang gaat Bakkt gebruik maken van een zogenaamde SPAC.

Ontdek mogelijkheden om te beleggen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Bakkt kopen nadat fusie met SPAC VPC afgerond is

Aandelen Bakkt kopen wordt mogelijk op het moment dat de fusie met VPC is afgerond. VPC is een zogenaamde SPAC, dit zijn bedrijven die het voor andere bedrijven mogelijk maken om een beursgang te realiseren. Op deze manier kan ook veel sneller een beursgang gerealiseerd worden. Retailbeleggers kunnen met behulp van SPAC’s investeren in private equity. Voor Bakkt betekent de fusie dus dat ze de aandelen op de open markt kunnen gaan verhandelen.

Toch blijft Bakkt een bescheiden speler op de markt

Bakkt is overigens in eigendom van Intercontinental Exchange en zal afzien van het traditionele op initiële wijze aanbieden van aandelen maar zal rechtstreeks op de openbare beurzen gaan verhandelen. Bakkt moet straks twee miljard dollar waard zijn. Dat is meteen goed nieuws voor de bestaande aandeelhouders, aandeelhouders die tot nu toe voor 300 miljoen in Bakkt hebben geïnvesteerd. Ondanks de hoge waardering speelt Bakkt eigenlijk maar een bescheiden rol op de cryptomarkt. In 2020 kwam het wel met innovatieve, fysiek geleverde dagelijkse en maandelijkse bitcoin futures. In vergelijking met vergelijkbare bedrijven als Binance en Huobi is en blijft Bakkt echter een bescheiden speler.

Verdiep je eerst in alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft

Voor straks aandelen Bakkt kopen een optie is, doe je er zeer verstandig aan om je nu al te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Dat kan prima elders op deze website. Daar vind je onder andere alle relevante informatie over brokers en aandelen en leer je beleggen. Zo is er een speciale gratis online cursus beleggen en kun je deelnemen aan het beursspel. Interessant is het voor beginners om eerst met fictief geld te gaan beleggen. Zo leer je de aandelenwereld kennen en kun je zien of jouw aanpak – want uiteraard beleg je volgens een bepaalde strategie- ook vruchten afwerpt. En dat dus zonder enige risico’s te kopen.

Bakkt aandelen kopen doe je op de Nasdaq

In feite doet Bakkt, dat werd opgericht door Kelly Loeffler, alleen in de warehousing van bitcoin en het verstrekken van digitale diensten voor deelnemers aan online videogaming en commerciële loyaliteitsprogramma’s. Voorts richtte het in 2019 de Bakkt Trust Company op en sinds enige tijd zijn Bakkt betalingen ook al geïntegreerd in de Starbucks applicatie. Aandelen Bakkt kopen kan overigens op de Nasdaq straks. Aandelen Bakkt kopen? Dan wel eerst de informatie elders op Alles over Aandelen.com grondig doornemen!

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)