Gemaksbeleggen

Gemaksbeleggen centraal beheerWanneer je beschikt over extra geld dat je niet op de korte termijn nodig denkt te hebben, is het mogelijk om dit geld te laten beleggen. Op deze manier kun je, zonder enige kennis van het beleggen, je geld laten groeien. Wanneer je geld laat beleggen kun je rendement opbouwen. Er zijn verschillende aanbieders van het laten beleggen van geld. Een van de meest gebruiksvriendelijke manieren hiervoor is het Gemaksbeleggen, dat wordt aangeboden door het bekende Centraal Beheer. Hoe gaat dit in zijn werk?

Lees meer over Gemaksbeleggen via Centraal Beheer >

of start direct en open een rekening

 

Met Gemaksbeleggen rendement opbouwen

Met het Gemaksbeleggen van Centraal Beheer kun je je voordeel doen wanneer je niet wilt sparen tegen een lage rente. Het is overigens wel belangrijk om te weten dat er een risico verbonden is aan het laten beleggen van je geld, ook bij Gemaksbeleggen. Zo kun je winst (rendement) behalen, maar je kunt ook verlies lijden wanneer jouw beleggingen het niet goed doen. De experts van Gemaksbeleggen doen hun best voor je, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen van het beleggen. Toch is de kans dat je daadwerkelijk winst behaalt en rendement kunt opbouwen met Gemaksbeleggen aanwezig. Tevens kun je op deze manier zonder enige kennis van beleggen deelnemen. Wil je het uitproberen door middel van het inleggen van een klein bedrag? Ook dat is mogelijk met Gemaksbeleggen.

Hoe gaat Gemaksbeleggen in zijn werk?

Starten met Gemaksbeleggen van Centraal Beheer is opvallend eenvoudig. Je kiest een mixfonds waarin je wilt beleggen uit de opties van Centraal Beheer. Bij ieder fonds staat een duidelijke uitleg en zo wordt je op de hoogte gebracht van het risico van het beleggen in een bepaald fonds. Vervolgens vul je jouw persoonlijke gegevens in en doe je jouw eerste inleg op de beleggingsrekening door middel van een overboeking. Wil je stoppen met het Gemaksbeleggen en je geld weer opnemen? Geen probleem, jij bepaalt wanneer je jouw geld nodig hebt.

Wanneer is Gemaksbeleggen niet geschikt voor jou?

Gemaksbeleggen is niet mogelijk voor personen onder de 18 jaar. Wanneer je geen risico wilt lopen, of wanneer je zelf wilt beleggen op de beurs, dan is het beter om niet te kiezen voor deze vorm van beleggen. Voor degenen die zelf willen beleggen zijn er andere mogelijkheden. Wil je gegarandeerd je inleg terug ontvangen? Dan is het kiezen voor sparen met een lage rente wellicht een betere keuze voor jou. Beleggen is niet zonder risico’s. Start jij vandaag met Gemaksbeleggen?

Lees meer over Gemaksbeleggen via Centraal Beheer >

of start direct en open een rekening

 

4.4/5 - (24 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)