Trading 212

trading 212Met Trading 212 is het aantal beschikbare brokers in ons land verder uitgebreid. Je investeert al vanaf één euro bij de broker die er snel in slaagt mensen aan zich te binden. Dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat je investeert zonder kosten en volledig gratis gebruik maakt van de diensten van de broker. Dat zal zeker ook te maken hebben met het royale aanbod van Trading 212, want je kunt handelen in meer dan 10.000 aandelen en ETF’s en dat wereldwijd. Wil je ook weten hoe de andere brokers het doen en alle informatie over aandelen en beleggen tot je nemen? Kijk dan elders op dit platform. De aandelenwereld is allesbehalve transparant en best complex. Zorg dus dat je goed beslagen ten ijs komt.

Direct een gratis rekening openen bij Trading 212 >

of lees meer informatie

Het democratiseren van de financiële markten

Trading 212 is een fintechbedrijf met het hoofdkantoor in het Engelse Londen. Het bedrijf heeft een duidelijke missie; het wil de financiële markten democratiseren. Dat doen ze met een gratis, slimme en zeer eenvoudig te gebruiken app. Met die app kan iedereen aandelen, valuta’s en grondstoffen verhandelen. De Engelse broker is uniek. Als eerste aandelenhandelaar binnen Europa biedt het service zonder daarvoor commissie in rekening te brengen. Juist dat maakt het voor iedereen mogelijk om in aandelen te gaan. Ondertussen is de app in Engeland al jarenlang de meest gebruikte applicatie. Sinds 2017 is het ook toonaangevend in Duitsland.

trading212 rekening openen
Trading212 toont vele voordelen op hun website, een rekening openen is eenvoudig

Trading 212 biedt een van de beste apps die beschikbaar is

Weer een broker? We horen het je denken. Toch voegt Trading 212 wel degelijk iets toe. Want de voorwaarden die de nieuwe broker je biedt zijn wel heel erg aantrekkelijk. Zo worden zelfs geen kosten berekend voor buitenlandse valuta. Ook de app voegt echt iets toe. Die app wordt buitengewoon goed beoordeeld en blijkt ook gewoon een uitstekende handels- en investeringsapp. Niet voor niets is de app al meer dan vijftien miljoen keer gedownload en beoordeeld door 180.000 gebruikers. De recensies spreken boekdelen. Van de beschikbare apps die brokers bieden, is deze ongetwijfeld een van de beste apps die beschikbaar is.

Er worden geen commissies gerekend en ook andere kosten blijven uit

Trading 212 rekent geen commissies en kosten en is actief op de toonaangevende beurzen. Het drijft actief handel met hefboomwerking en handelt CFD’s op aandelen, Forex en Indices. En dat dus steeds zonder commissies te rekenen. De spreiding is bovendien strak. Hoewel de broker het allemaal erg gemakkelijk maakt, bijvoorbeeld met de app, acteert het toch erg krachtig. Dat maakt dat zowel de beginnende belegger als de expert prima met Trading 212 uit de voeten kan. Ook dat maakt de broker best bijzonder. Over de veiligheid hoef jij je ook al geen zorgen te maken. Zo staat het geregistreerd bij de FCA. De fondsen worden daarnaast op gescheiden bankrekeningen beheerd door de FSCS. Bovendien zijn de fondsen beschermd tot een bedrag van 85.000 euro.

oefenen trading 212
Het is mogelijk om bij Trading 212 eerst met handelen te oefenen voordat je met echt geld start

Meer dan uitstekende klantenservice

Hoewel Trading 212 het voor zowel de beginner als de expert allemaal heel gemakkelijk maakt, is er altijd nog een uitstekende klantenservice als beschikbaar. Sterker nog, de mensen van de klantenservice staan 24/7 voor je klaar. Voor je je begeeft in de wereld van aandelen is het verstandig je eerst in te lezen. Dat kan prima op dit platform, waar ook de andere broker s aan je voorgesteld worden.

Direct een gratis rekening openen bij Trading 212 >

of lees meer informatie

Beleggen en handelen is nooit zonder risico

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 76% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)