Aandeel Ordina

aandeel ordina kopen

Aandeel Ordina: Koop jij aandelen?

Het bedrijf Ordina is helemaal van nu. Als ICT-dienstverlener zijn zij ervan overtuigd dat het anders kan. Zij willen graag met hun klanten werken aan een wereld die duurzaam is. Zij zijn hierdoor altijd op zoek naar innovatie oplossingen. Ordina is niet zomaar een ICT-dienstverlener, zij zijn de grootste ICT-dienstverlener in de Benelux die onafhankelijk zijn. Zij bedenken, bouwen en beheren met maar liefst 2700 medewerkers aan ICT-toepassingen. Dit doen zij bij de overheid, in de financiële dienstverlener, maar ook in de zorg en de industrie. Daarnaast zorgen zij ervoor dat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wil jij een aandeel Ordina kopen? Wij informeren je graag verder.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandeel Ordina?

Ordina bestaat als bedrijf sinds 1973 en is momenteel een van de grootste ICT-dienstverleners in de Benelux. Zij willen graag bezig met het bedenken en bouwen van ICT waar mensen echt verder mee geholpen worden. Zij willen als bedrijf verschil maken en dat doen ze momenteel ook zeker. Zij willen zorgen voor ICT middelen die tot stand zijn gekomen zonder enige verspilling van middelen. Duurzaam innoveren is een zaak die hoog bij hun op de agenda staat.

Aandeel Ordina aanschaffen

Als je een aandeel Ordina koopt, dan ga je in zee met een van de grootste ICT dienstverleners van de Benelux. Je kunt het hoofdkantoor van Ordina vinden in Nieuwegein. In de Benelux kun je daarnaast meerdere regiokantoren vinden. Sinds 1987 is het aandeel van Ordina genoteerd aan de NYSE Euronext in Amsterdam. Het aandeel maakt deel uit van de Smallcap Index. Het is zeker niet verkeerd om een aandeel van dit succesvolle bedrijf te overwegen. In 2016 heeft Ordina een winst van 344 miljoen kunnen behalen.

Voorbereiding aandeel Ordina

Als je een aandeel Ordina gaat kopen, dan is het verstandig dat je dit doet met de nodige voorbereiding. Je kunt je voorbereiden op verschillende manieren. Allereerst is het erg belangrijk dat je meer algemene kennis hebt over het bedrijf. Algemene informatie over een bedrijf kunt vaak vinden op de website van de onderneming. Daar kun je meer lezen over de visie, missie en ook nieuwsberichten kun je hier lezen van het bedrijf. Probeer op de hoogte te zijn van de actualiteiten. Dankzij deze informatie weet je ook welk moment het verstandig is om een aandeel te kopen of niet. Ben je op zoek naar meer informatie over aandelen? Dan kun je hier bij www.AllesOverAandelen.com altijd terecht voor meer informatie.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet. Neem contact op met een financieel adviseur voor meer informatie.

5/5 - (12 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)