Aandelen Ripple kopen

aandelen ripple kopenVind je beleggen interessant en zou je zelf wel wat aandelen willen kopen? Op Allesoveraandelen.com vind je meer informatie over beleggen en het aanschaffen van aandelen van verschillende grote bedrijven. Ook vind je hier tips terug waarmee jij jouw beleggersavontuur een stuk interessanter kunt maken. In dit artikel lees je meer over aandelen Ripple kopen. Ripple is een cryptocurrency zoals je waarschijnlijk de Bitcoin en Ether ook wel kent. Ripple wordt gezien als één van de grootste crypto valuta op de markt, na de Bitcoin. Kan je aandelen van Ripple kopen? En wat is Ripple nou precies? Lees gerust verder om daarachter te komen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Ripple kopen: wat houdt Ripple precies in?

Ripple is een cryptocurrency en dit betekent dat het om een virtuele munt gaat. In werkelijkheid kan je geen aandelen Ripple kopen. Maar je kunt wel de Ripple munten aanschaffen, alsof het een normale valuta als de dollar of euro is. Ripple wordt beheerd door de oprichters van de virtuele munt en zij bepalen hoeveel van deze munten op de markt worden gebracht. Doordat het een gecentraliseerde munt is, heeft Ripple een controversiële status in de cryptocurrency wereld. Dit komt doordat het merendeel van de munten gedecentraliseerd is. Dit betekent dat zij niet door één partij beheerd worden.

Ripple is opgericht met als doel om het betalingsverkeer over de hele wereld een stuk eenvoudiger, sneller en moderner te maken. De oprichters werkten in de financiële wereld en vonden het huidige betalingssysteem omslachtig en achterhaald. Door gebruik te maken van de blockchain technologie, kunnen de Ripple gebruikers geld op een betrouwbare en goedkope manier over landsgrenzen heen sturen.

Is het slim om aandelen van Ripple te kopen?

Ripple heeft een aantal voordelen. Zo staan betalingen met de Ripple munt binnen 4 seconden op de rekening van de ontvanger. Daarnaast is de infrastructuur van Ripple enorm schaalbaar. Momenteel werkt het systeem 1500 transacties per seconde weg, maar dit kan opgehoogd worden naar 50.000 transacties per seconde. De transactiekosten zijn overigens ook erg laag. Men betaalt maar 1/100.000e van een Ripple munt per transactie.

Twijfel je nog of je aandelen van Ripple wil kopen? Dan heb je nog even de tijd om jouw beslissing te maken. Brad Garlinghouse CEO van Ripple heeft aangegeven dat hij binnenkort een interview geeft, waarin hij over de mogelijke beursgang van Ripple zal gaan praten. Wellicht kan je in de nabije toekomst dus wel aandelen Ripple kopen. Het is dus raadzaam om het bedrijf nauwlettend in de gaten te houden, zodat je precies weet of zij überhaupt naar de beurs gaan. Er wordt nu al druk gespeculeerd over wat de mogelijke beursgang voor invloed zal hebben op de waarde van de Ripple munten. Aan de ene kant kan dit erg gaan stijgen, maar aan de andere kant kan een mogelijke beursgang de munt ook schade toebrengen.

Krijg meer informatie over beleggen via Allesoveraandelen.com

Aandelen Ripple kopen? Weet dan in ieder geval waar je aan begint op het moment dat jij jouw geld gaat beleggen. Aandelen kopen is namelijk niet zonder risico. Je zou namelijk best wat geld kunnen verliezen. Daar tegenover staat echter de kans om jouw vermogen te doen groeien. Allesoveraandelen.com heeft handige informatie en tips en trucs voor je bij elkaar gezocht, waarmee jij verantwoord aandelen kunt kopen. Wij wijzen je op de mogelijke risico’s en willen benadrukken dat we geen advies geven. Je bepaalt altijd zelf welke aandelen je koopt en hoeveel geld je hieraan wil uitgeven. Aandelen kopen en verkopen doe je vanuit en voor jezelf. Op het moment dat je jouw risico wil spreiden, kan je een gespecialiseerde adviseur inschakelen. Dan weet je zeker dat je er alles aan doet om de juiste keuze voor jouw geld te maken.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)