Aandelen Vinted kopen

Het moet binnen afzienbare tijd mogelijk worden om aandelen Vinted te kopen. Een datum is nog niet op de beursgang geplakt, maar het heeft er alle schijn van dat dit niet zo heel erg lang meer gaat doren. Vinted is sinds enkele jaren het bedrijf van de Nederlander Thomas Plantenga. Hij redde het bedrijf van de ondergang en maakte het zeer winstgevend.

Vinted in handen van Nederlander Thomas Plantenga

Vinted is van origine een Litouws online marktplaats. Het is een marktplaats voor tweedehands goederen en dan met name in kleding en aanverwante accessoires. Vinted werd in 2008 opgericht en pas vier jaar later werd de inmiddels wereldberoemde website/app ontwikkeld. De Nederlander Thomas Plantenga nam Vinted in 2016 over. Vinted verkeerde destijds in zwaar weer. Plantenga wist het bedrijf al snel winstgevend te maken. In 2019 had Vinted een marktwaarde van 1 miljard euro en in 2020 nam Vinted United Wardrobe over.

Aandelen Vinted kopen: stel de toekomst van Vinted veilig

Vinted houdt ondanks de techmalaise het hoofd fier boven water en heeft de sterkste positie ooit als het op de financiën aankomt. ‘We willen een goed moment kiezen voor de beursgang’, zegt Plantenga. ‘Het belangrijkste is echter dat Vinted nog decennia lang blijft bestaan. We willen de komende jaren nieuwe Europese markten openen en uitbreiden naar luxere kledingmerken’, zegt Plantenga. Wat een aandeel Vinted moet gaan kosten en hoeveel aandelen er uitgegeven zullen worden, wil men vooralsnog niet prijsgeven.

Check altijd eerst AllesOverAandelen.com

Als aandelen Vinted kopen aan de orde is, dan ga je zaken doen met een broker. Dit wordt ook wel eens een makelaar in aandelen genoemd. Wat betreft brokers heb je vele te kiezen. Om de voor jou beste broker te vinden kun je een beroep doen op AllesOverAandelen.com. Hier kun je alles lezen over brokers, kun jij je voorbereiden op beleggen door een gratis online cursus te volgen en kun je de beste brokers bovendien goed met elkaar vergelijken. Bezoek dus altijd eerst AllesOverAandelen.com voor je daadwerkelijk plannen hebt om aandelen Vinted te kopen.

5/5 - (4 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)