InDelta indexbeleggen

indelta indexbeleggenInDelta wil dat iedereen vermogen op moet kunnen bouwen voor elk doel en zonder minimum inleg. In de ogen van InDelta is indexbeleggen dé manier om aan vermogensopbouw te werken. Zeker voor mensen die beleggen te ingewikkeld vinden is InDelta indexbeleggen perfect. Indexbeleggen staat voor slimme en eenvoudige vermogensopbouw. Daarbij mag de waan van de dag en de korte termijn in de ogen van InDelta geen rol spelen.

Start direct met beleggen bij InDelta >

of meer informatie

De lange termijn

InDelta gelooft in de potentie van de financiële markt op lange termijn. InDelta indexbeleggen betekent in rust en tegen lage kosten vermogen opbouwen. Je bepaalt zelf bepaalde accenten aan binnen de portefeuille. Je kunt ook kiezen voor een van de drie modelportefeuilles die InDelta heeft samengesteld. Het werkt heel simpel; je legt een bedrag  ineens in, kiest voor maandelijks geld storten of gaat voor een combinatie van genoemde  mogelijkheden. Met aan- en verkoopkosten krijg je niet te maken en het beleggen gaat helemaal automatisch.

indelta indexbeleggen voor iedereen
InDelta indexbeleggen is voor iedereen

 

Geen sprake van dividendlekkage

InDelta indexbeleggen bied je toegang tot alle regio’s en beleggingscategorieën en dat wereldwijd. De aandelen of obligaties worden fysiek aangeschaft en je geniet optimale spreiding gelijk-gewogen. De kosten zijn bijzonder laag en er wordt gewerkt volgens een transparante en veilige structuur. Bovendien geniet je van fiscale voordelen en is van dividendlekkage geen sprake.  InDelta indexbeleggen is ook nog eens duurzaam en maatschappelijk verantwoord.  Om de veiligheid hoef jij je geen seconde druk te maken en de kosten blijven binnen de perken met 0,5 procent beheerskosten per jaar en 0,07 procent overige fondskosten. Je krijgt bovendien niet te maken met een service-fee of bewaarloon.

Eigen indexfondsen bij InDelta indexbeleggen

InDelta heeft met indexbeleggen nu al bereikt wat het voor ogen had; de markt opschudden. Dat doet het met simpele en verantwoorde beleggingsoplossingen. Daarbij zijn de kosten buitengewoon laag. InDelta wil niets weten van de korte termijn en de waan van de dag. Evenmin gelooft men in de traditionele indices. InDelta indexbeleggen werkt liever met eigen indexfondsen. In die fondsen zitten alle goede elementen van indexbekeggen verpakt. Daardoor lijkt een betrouwbaar en stabiel resultaat gegarandeerd.

voordelen indelta beleggen
Voordelen InDelta beleggen volgens hun eigen website

De Dow Jones en de AEX

Indexbeleggen is de meest bekende vorm van passief beleggen. Daarbij is een index een samenstelling van  een aantal effecten die een beurs beleggingscategorie, regio en financiële markt vertegenwoordigd. De meest bekende voorbeelden van indexen zijn wel de Dow Jones Index en de AEX index.  Bij indexbeleggen kun je ineens de gehele index beleggen door het afgeleide indexfonds te kopen.  In tegenstelling tot actief beleggen, is indexbeleggen geen kwestie van steeds maar weer de markt proberen te verslaan door de in- en verkoop van effecten.

Veel minder risico’s

InDelta indexbeleggen werkt met gelijk-gewogen indexfondsen. Het ontwikkelde negen unieke indexfondsen.  Samen vertegenwoordigen die het gehele beleggingsuniversum. Dat InDelta zelf indexfondsen ontwikkelde, is omdat in de ogen van InDelta de Dow Jones en AEX niet goed gespreid zijn. InDelta wijst fijntjes op het feit dat deze indexen  zeer afhankelijk zijn van slechts een beperkt aantal bedrijven. Zo is de AEX voor vijf procent van Shell.

Gelijk-gewogen fondsen

InDelta indexbeleggen betekent werken met gelijk-gewogen fondsen. Dat betekent dat de aandelen en obligaties van het fonds stuk voor stuk dezelfde beweging krijgen. Een fonds bestaat uit 50 effecten, elk effect staat dus voor twee procent. Ook de sectoren zijn evenwichtig  verdeeld. Zo loop je veel minder risico’s en ben je als belegger beduidend minder afhankelijk van  individuele effecten en van sectoren. Een rekening openen? Dat kan gewoon door gebruik te maken van de link. Check altijd eerst de info hier op AllesoverAandelen.com voor je daadwerkelijk de beurs op gaat. Dat is wel zo verstandig.

Start direct met beleggen bij InDelta >

of meer informatie

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)