Aandelen Xpeng kopen

Nadat het al actief was op de beurs in Amerika gaat Xpeng nu ook naar de beurs in Hongkong. Xpeng is een producent van elektrische auto’s en wordt gezien als wellicht de grootste concurrent van Tesla. De Chinese producent heeft daarbij een groot voordeel: de auto’s worden tegen aanzienlijk lagere prijzen aangeboden als de geavanceerde vierwielers van Tesla. Aandelen Xpeng kopen kan wel eens een zeer interessante optie zijn. Nu al en zeker in de toekomst.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Xpeng kopen kan voor iedereen interessant zijn

Aandelen Xpeng kopen moet voor weer wat vers geld zorgen, nu de concurrentiestrijd van producenten van elektrische auto’s in alle hevigheid lijkt los te barsten. Zeker in China schieten de producenten ineens als paddenstoelen uit de grond en is de concurrentie groot. Voor de beursgang naar Hongkong doet Xpeng 5 procent van de aandelen van de hand in de vorm van 85 miljoen deelbewijzen. Aandelen Xpeng worden via een American Depositary Recept (ADR) ook verhandeld op de New York Stock Exchange. Daarbij staat één ADR van Xpeng voor twee aandelen van de onderneming zoals die verhandeld worden in Hongkong. Zo kun je dus op verschillende manieren aandelen Xpeng kopen.

Zorg voor voldoende kennis van zaken

Voor aandelen Xpeng nou aan de orde is, slurp je de informatie die je op deze website vindt op. Want hoe meer kennis van zaken je hebt, hoe groter de kans is dat je straks rendement gaat maken op je investering. Je leest op deze website alles over aandelen en beleggen, brokers en uiteraard beurskoersen. Doe er je voordeel mee.

Xpeng weet zich nu al te onderscheiden

Xpeng is een nog jonge onderneming die in 2014 het levenslicht zag. Aan de wieg van de autoproducent stond Henry Xia, daarbij geassisteerd door He Tao. In XMotors heeft het een dochteronderneming. Xpeng voelt de druk van de concurrentie in binnen en buitenland en heeft om die reden een zeer proactieve houding aangenomen. Zo lanceerde het in 2019 een eigen autoverhuurbedrijf voor Guangzhou. Ondertussen is duidelijk dat zeker grote partijen toekomst zien in deze producent. Onder de investeerder stuit je namelijk op grote namen als Alibaba, Qatar Investments en Mubadala. Aandelen Xpeng kopen betekent investeren in een zeer jong en ambitieus bedrijf, een onderneming die zich nu al weet te onderscheiden. En dat met nog slechts 3 modellen die op dit moment rijden.

Een leven lang gratis opladen

Ondertussen probeert Xpeng zich te onderscheiden. Het zet vooral in op autonoom rijden en biedt de klanten levenslang gratis opladen aan. Zelf heeft Xpeng thans de beschikking over duizend laadstations. Daarnaast kunnen ze ook bij 200.000 andere stations terecht. Aandelen Xpeng kopen kan echt zeer interessant zijn. De verwachtingen zijn in elk geval torenhoog. Vergeet niet voor je aandelen wilt gaan kopen de informatie op deze website tot je te nemen. Het helpt je echt bij het maken van rendement.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)