Aandelen OVHCloud kopen

Het wordt mogelijk om aandelen OVHCloud te kopen  De Franse onderneming wil zo snel mogelijk naar de beurs en moet na de beursgang een waarde van rond de 4 miljard euro krijgen. OVHCloud is een echt familiebedrijf en in eigendom van de bekende Franse familie Klaba.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen OVHCloud kopen; Franse familie Klaba houdt meerderheidsbelang

De beursgang zou mogelijk worden omdat bestaande investeerder bereid zijn hun aandelen van de hand te willen doen. Wel houdt de familie Klaba een meerderheidsbelang, zo is althans de bedoeling. De beursgang zou de Franse onderneming een bedrag van rond de 400 miljoen euro op moeten leveren. Het is niet precies bekend wat OVHCloud met het opgehaalde geld wil gaan doen. Het is wel bekend dat het Franse bedrijf zich meer wil profileren als een alternatief voor de drie andere grote cloudspelers in de vorm van AWS, Azure en Google Cloud.

Zonder parate kennis vaak beduidend minder rendement

Aandelen OVHCloud kopen kan best eens een heel leuke investering zijn. Zeker omdat er nog hel erg veel groei in de onderneming lijkt te zitten. Voor aandelen OVHCloud kopen echter aan de orde is, zorg je er wel voor dat je voldoende kennis hebt over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Zonder die specifieke kennis wordt het tocht lastiger om rendement te maken. Op deze website kun je alles lezen over beleggen en aandelen, de beurskoersen, brokers en kun je bovendien een gratis online cursus beleggen volgen. Pas als je de basisprincipes van beleggen onder de knie hebt, pas dan is aandelen OVHCloud een concrete optie. Althans, zo zou het moeten zijn.

OVHCloud gebruikt water om de servers te  koelen

OVHCloud levert clouddiensten voor onder meer public cloud, private cloud, shared hosting, en dedicated serveroplossingen en toepassingen. De onderneming biedt diensten uit dertig  wereldwijde datacenters. OVHCloud heeft ondertussen rond de 400.000 servers draaien om aan de grote vraag te voldoen. Leuk om te weten en wellicht een extra reden om aandelen OVHCloud te kopen is wel het feit dat het familiebedrijf binnen de datacenters standaard water inzet om de servers te koelen. Investeren in OVHCloud is investeren in een zeer betrouwbaar bedrijf. Alle data binnen de Europese datacenters van deze cloudaanbieder blijven overigens binnen de Europese grenzen. Dit heeft onder meer voordelen wat betreft de privacy wetgeving. Zorg dat jij je goed inleest en alles weet over beleggen en aandelen. De kans dat je dan een leuk rendement scoort, wordt zo namelijk aanzienlijk groter.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)