Aandelen WeWork kopen

Aandelen WeWork kopenHet moet straks dan eindelijk mogelijk zijn om aandelen WeWork te kopen. Nadat eerder in 2019 een beursgang in de kiem en door schandalen gesmoord werd, lijkt de tijd nu wel rijp om de gang naar de beurs te maken. Wanneer de beursgang exact plaats zal vinden, is nog niet bekend. Het is echter de bedoeling dat de beursgang nog in 2021 plaats zal vinden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

WeWork biedt flexibele en gedeelde werkplekken

WeWork is een commercieel vastgoedbedrijf. Het biedt flexibele en gedeelde werkplekken aan technologie-startups en diensten voor andere bedrijven. WeWork ontwerpt en bouwt zowel fysieke en virtuele gedeelde ruimtes en kantoordiensten voor ondernemers en bedrijven. WeWork werd opgericht in 2010. De onderneming houdt domicilie in New York City.

Aandelen WeWork kopen straks dan eindelijk mogelijk

Aandelen WeWork kopen had in essentie al langer mogelijk moeten zijn. Oprichter Adam Neumann kwam in 2018 in opspraak. WeWork joeg toen ook een beursgang na. Investeerders stuitten echter op een bestuurlijke chaos en Neumann kwam zelf in opspraak omdat hij zijn familie zomaar belangrijke posities binnen het bedrijf gaf. Ook bleek Neumann met een eigen bedrijf vastgoed kocht om dat daarna weer aan WeWork te slijten. In plaats van een beursgang en aandelen WeWork kopen, stond de onderneming aan de rand van het faillissement. Met Neumann en enkele andere medewerkers is een schikking getroffen ondertussen. Daardoor staan nu wel alle lichten wel op groen voor een beursgang.

Check eerst de informatie op deze website

Aandelen WeWork kopen doe je niet voor je zoveel mogelijk informatie hebt ingewonnen, iets dat prima via deze website kan. Je vindt hier namelijk alle mogelijke informatie over beleggen, aandelenkoersen, brokers en leert als beginnend belegger en met fictief geld hoe beleggen precies werkt. Op die manier neem je financieel geen enkel risico.

Banden met Neumann definitief verbroken

In 2019 al kreeg Neumann al een bedrag van 1,7 miljard uitgekeerd door stakeholder SoftBank. In ruil moest Neumann aftreden uit de Raad van Bestuur en moest hij zoveel mogelijk banden met het bedrijf verbreken. Neumann bleef nog wel aan als adviseur, voor een niet gering salaris van 46 miljoen dollar per jaar. Nu echter, is opnieuw door toedoen van SoftBank, definitief afscheid genomen van Neumann. Neumann richtte WeWork overigens op. De Israëliër vond destijds zijn eerste locatie overigens in het Soho district in New York City.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)