Aandelen Leaseplan kopen

Aandelen Leaseplan kopen: vergelijk aanbieders om te beleggen

aandelen leaseplan kopenLeaseplan is een grote speler op het gebied van het leasen van auto’s. Het bedrijf wil tevens een start maken in het makkelijk verhandelen en verkrijgbaar maken van tweedehands auto’s. Dit zouden auto’s kunnen zijn die voorheen geleased werden via het bedrijf, maar de exacte invulling van dit plan is nog niet geheel duidelijk. Wel duidelijk is het feit dat Leaseplan een gezonde groei doormaakt en jaarlijks kan rekenen op een flinke winst. Aandelen Leaseplan kopen maakt het mogelijk om jouw extra geld te investeren in een gezond bedrijf dat goede plannen heeft voor de toekomst. De expansie naar andere diensten in combinatie met een goede naam en vakkundigheid op het gebied van leasing zou het mogelijk moeten maken om een leuk rendement te bereiken.

Beleggen in Leaseplan of op een andere manier? Maak gratis rekening aan bij de volgende aanbieders:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Meer over aandelen Leaseplan kopen

Het bedrijf wil in oktober / november 2018 haar intrede doen op de beurs. Met mikt op een waardering van 7,5 miljard euro. Topman Gunning van Leaseplan heeft in februari van 2018 al aangegeven in volle voorbereiding te zijn voor een ipo op de beurs in de tweede helft van 2018. Op dat moment werd nog wel gewacht op de goedkeuring van de aandeelhouders. Wil je meeprofiteren van de groei van Leaseplan? Dan is aandelen Leaseplan kopen een mooie optie om extra geld te beleggen. Weet je voldoende over zelf beleggen, maar ben je op zoek naar een voordelige broker met gunstige transactiekosten? Wil je jouw portefeuille overhevelen naar een andere broker, of wil je profiteren van beleggen zonder enige kennis van zaken? Bekijk dan de mogelijkheden op Allesoveraandelen.com. De actuele verwachting wat betreft het betreden van de beurs van Leaseplan valt na de zomer van 2018.

Allesoveraandelen.com en aandelen Leaseplan kopen

Indien de aandeelhouders akkoord gaan met de beursplannen van de directie van Leaseplan, is het interessant om direct van start te kunnen gaan wat betreft aandelen Leaseplan kopen. Je kunt op Allesoveraandelen.com alvast een broker uitkiezen die qua kosten en diensten bij je past. Wil je leren beleggen en oefenen met het aan- en verkopen van aandelen, maar geen risico lopen? Dan kun je bij sommige brokers gratis een beleggersrekening openen en oefenen met fictief geld. Zo ben je helemaal voorbereid op de beursgang van Leaseplan.

Laat jouw extra geld groeien en bouw een mooi rendement op voor de toekomst. Beleg met grote bedragen of kies voor het starten met een klein bedrag. De keuze is aan jou bij het aandelen Leaseplan kopen in 2018!

5/5 - (22 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)