Aandelen 23andMe kopen

aandelen 23andMe kopenAandelen 23andMe kopen is vanaf het tweede kwart van 2021 mogelijk. De aandelen zullen worden verhandeld op de beurs in New York. De beursgang krijgt gestalte met speciale dank aan een zogenaamd blanco cheque bedrijf, in dit geval VG Acquisition Corp.  Het is een vennootschap van de zeer geslaagde Britse zakenman Richard Branson.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen 23andMekopen vanaf tweede kwart 2021 mogelijk

23andMe is een pionier binnen de DNA-business. Met dank aan het bedrijf kun je achter de antwoorden op vragen komen als waar je voorouders vandaan komen, hoeveel procent genetisch materiaal afkomstig is van neanderthalers  en of je erfelijk belast bent. Dat gebeurt middels een speekselstaal. Aan de hand van het door jou ingeleverde speekselstaal kunnen de antwoorden verkregen worden. Om de beursgang mogelijk te maken werd het bedrijf dus overgenomen door een Spac, een blanco cheque bedrijf dat al in het bezit was van een beursnotering. In dit geval was dat dus VGAC.

Leer beleggen met fictief geld

Voor aandelen 23andMe kopen concreet wordt, doe je er verstandig aan eerst elders op deze website de informatie over aandelen en beleggen goed tot je te nemen. Voorts vind je er informatie over de brokers, doe je mee aan het beursspel en volg je de gratis online cursus gratis beleggen. Ook kun je met fictief geld eerst proberen het beleggen onder de knie te krijgen. Zo loop je geen risico’s om geld te verkiezen als beginnend belegger.

Koers  VGAC schoot meteen omhoog

23andMe wordt gewaardeerd op 3,5 miljard dollar met daarbij in kas een bedrag van 759 miljoen dollar. Van dat bedrag is 509 miljoen ingebracht door VGAC en 250 miljoen dat opgehaald is door de  private verkoop van aandelen aan institutionele beleggers. Dit wordt in jargon ook wel Pipe genoemd.  Nadat bekend werd dat aandelen 23andMe kopen straks mogelijk is, schoot de koers van het aandeel VGAC meteen omhoog. 23andMe zal met een nieuw ticket met de aanduiding  ME op de beurs in New York actief worden. Als alles volgens plan verloopt, moet aandelen 23andMe kopen ergens in het tweede kwart van 2021.

In eerste instantie verboden

23andMe werd overigens opgericht door Anne Wojciki, de voormalig echtgenote van Google oprichter Sergey Brin. Hoewel het idee van 23andMe aanvankelijk door iedereen werd omarmd, werden de DNA testen aanvankelijk echter verboden. Pas in 2017 kreeg de onderneming alsnog toestemming van het FDA. Sinds die tijd gaat het crescendo met het bedrijf en vanuit dat oogpunt bezien is een beursgang logisch.

Ambities nog niet gestild

Aandelen 23andMekopen kan dus straks met dank aan Richard Branson. Branson was al snel een van de aandeelhouders van het bedrijf. Met de beursgang van 23andMe zijn de ambities van Wojciki nog niet gestild. Want ondertussen liggen er plannen om ruimtebedrijf Virgin Orbit met een Spac naar de beurs te brengen. Voor aandelen 23andMe kopen aan de orde is, check je wel eerst altijd de informatie elders hier op Alles over Aandelen.com.