Aandelen About You kopen

aandelen About You kopen

About You, een Duitse mode online retailer met de hoofdvestiging in Hamburg, wil naar de beurs. Insiders weten het zeker en denken dat aandelen About You kopen nog dit jaar mogelijk wordt. Ondertussen is de bedrijfsvorm verandert van BV naar NV en bovendien werd een Raad van Toezicht aangesteld. Dit zijn vereisten als een onderneming naar de beurs wil.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Vijfde grootste van Duitsland

Pas onlangs sloot About You het boekjaar af en scoorde het een omzet van 1,2 miljard euro. In vergelijking met een concurrentie als Zalando is dat gering. Zij scoorden een omzet van liefst 8 miljard euro. About You werd in 2014 opgericht als een dochteronderneming van de Otto Group. Ondertussen is About You in veertien Europese landen actief, het heeft  in Edit een eigen merk. In essentie richt About You zich op de personalisatie en influencer marketing.  Al vier jaar na de oprichting mocht About You zich de vijfde grootste online modewinkel van Duitsland noemen.

Aandelen About You kopen: check de informatie op deze website

Als aandelen About You kopen aan de orde is, doe je er goed aan om eerst de informatie over beleggen, brokers en beurskoersen elders op deze website door te nemen.  Alleen als je goed beslagen ten ijs komt is de kans op een leuk rendement op de beurs haalbaar. Kennis is macht, zeker op de beursvloer. Op de website kun je ook eerst beleggen met fictief geld. Zo sluit je alle financiële risico’s uit. Pas als je alles redelijk onder de knie hebt, pas dan ga je echt de beursvloer op.

Ook kleding van Disney en Nike in de collectie opgenomen

Terug naar About You. In eerste instantie werd About You gelanceerd in Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en België. Al snel volgden Polen en Tsjechië en tegenwoordig is men ook in landen als Hongarije, Slowakije, Roemenië, Slovenië, Estland, Letland, Litouwen en Kroatië dol op de online aanbieder van mode.  Ondertussen hebben Seven Ventures, dochter van ProSiebenSat1, en Heartland een behoorlijk belang in de onderneming.  About You verkoopt het merendeel van de producten via der app op de smartphone, in totaal liefst 75 procent. About You heeft een brede collectie waaronder een beperkte collectie van Disney en ook van sportgigant Nike.