Aandelen Allego kopen

Het moet al binnen afzienbare tijd mogelijk zijn om aandelen Allego te kopen. Voor de beursgang zal gebruik worden gemaakt van een Spac van private equity bedrijf Apollo. De aanbieder van laadpalen voor elektrische voertuigen gaat naar de Amerikaanse beurs.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Allego kopen moet bedrijf waarde van 3,14 miljard geven

De beursgang van Allego moet het bedrijf 700 miljoen dollar opleveren waarmee het een waarde zou krijgen van 3,14 miljard. Het is opmerkelijk dat opnieuw een bedrijf in laadpalen via een Spac naar de beurs gaat. Diverse vergelijkbare bedrijven gingen Allego al voor. Allego zag het levenslicht in 2013 als een dochteronderneming van de Nederlandse netbeheerder Alliander. In 2018 echter werd Allego overgenomen door de Franse investeringsmaatschappij Meridiam.

Zorg dat je eerst over voldoende parate kennis beschikt voor aandelen Allego kopen een serieuze optie wordt

Als aandelen Allego kopen een serieuze optie voor je is, dan doe je er verstandig aan om je eerst voldoende in te lezen in de informatie over beleggen en aandelen die je elders op deze website vindt. Je leest er over de beurskoersen, hoe beleggen in zijn werk gaat en over de belangrijke rol van de brokers. Je kunt deelnemen aan de gratis online cursus beleggen en eerst leren beleggen door met fictief geld te werken. Daardoor beperk je de financiële risico’s. Pas als je voldoende weet over beleggen en aandelen is het verstandig de beurs op te gaan. Bovendien is dan de kans op rendement groter.

Eerst een volle dochter van energie distributeur Alliander

Allego was in eerste instantie dus een volle dochter van Alliander, een nutsbedrijf dat weer is voortgekomen uit Nuon. Alliander bestaat nu uit de onderdelen Liander, Qirion en Kenter.  Alliander is bekend geworden door de distributie van energie in een derde deel van Nederland. In 2020 had het liefst 5,8 miljoen klantenaansluitingen. De aandelen van Alliander zijn in ons land voor een groot deel in handen van provincies als bijvoorbeeld Gelderland, Noord Holland en Friesland. Sinds 2018 behoort Allego niet meer tot de succesvolle Alliander familie toen het werd overgenomen door Meridiam. Allego is anno 2021 actief in zes Europese landen en heeft op duurt moment rond de achtduizend laadpalen.