Aandelen ATAI Life Sciences kopen

Aandelen ATAI Life Sciences kopen

Het zal binnen niet al te lange tijd mogelijk zijn om aandelen ATAI Life Sciences te kopen. Het verzoek is ingediend en als alles meezit, is aandelen ATAI Life Sciences kopen straks mogelijk op de Nasdaq. Dit moet straks kunnen onder symbool ATAI. De beursganger staat bekend als een psychedelische medicijnmaker. De onderneming weet zich al jaren gesteund door miljardair Peter Thiel. Het is de bedoeling dat met de beursgang tenminste 100 miljoen dollar opgehaald wordt.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen ATAI Life Sciences kopen kan straks op de Nasdaq

De reden dat Thiel destijds besloot miljoenen te investeren in de onderneming was duidelijk. Volgens Thiel neemt ATAI psychische aandoeningen serieus en ziet het de urgentie van behandeling ervan als een van de weinigen écht in. ATAI Life Sciences is met het hoofdkantoor gevestigd in Berlijn maar heeft ondertussen kantoren in New York en San Diego. Het test medicijnen als ketamine, DMT en psilocybine, het bestandsdeel in paddenstoelen en truffels met een psychedelische werking. De onderneming wist tot zover ruim 300 miljoen dollar op te halen bij particuliere investeerders. Het verzoek om toelating tot de Nasdaq is ondertussen ingediend. Een exacte datum is echter vooralsnog onbekend.

Neem eerst altijd de informatie op deze website goed door

Voor aandelen ATAI Life Sciences kopen nou echt aan de orde is, doe je er goed aan eerst alle informatie op deze website goed door te nemen. Alleen als je de basisprincipes van beleggen kent is er een reële kans op rendement. Je leest op deze website alles over brokers en beurskoersen en kunt als beginner leren beleggen, onder meer door deel te nemen aan een gratis online cursus beleggen. Pas als je de basisprincipes onder de knie hebt kun je eventueel besluiten aandelen ATAI Life Sciences te kopen. Maar bij voorkeur wel in deze volgorde.

Ontwikkelt medicijnen voor de behandeling van angst en cognitieve stoornissen

Behalve het testen van medicijnen tegen depressie ontwikkelt de aspirant beursganger ook psychedelica en andere medicijnen voor de behandeling van onder meer angst, posttraumatische stressstoornis en cognitieve stoornissen die verband houden met aandoeningen als bijvoorbeeld schizofrenie. Bij ATAI Life Sciences werken momenteel rond de vijftig medewerkers en het bedrijf werkt nauw samen met andere bedrijven die zich richten op ontwikkeling van geneesmiddelen en andere technologieën. ATAI biedt deze bedrijven nadrukkelijk de helpende hand met het inzamelen van geld. De samenwerking met toezichthouders en biedt hulp bij de uitvoering van klinische proeven. In ruil wil ATAI Life Sciences een meerderheidsbelang in de medicijnen en technologie die de bedrijven ontwikkelen. Tot nu toe is er overigens nog geen medicijn dat ontwikkeld is formeel goedgekeurd.

Interessant, mits je maar weet hoe te beleggen

Aandelen ATAI Life Sciences kopen zal dus binnen afzienbare tijd een optie zijn. Kan best heel interessant zijn, mits je maar weet hoe de handel in aandelen precies werkt. Check dus altijd eerst de informatie hier op de website voor je daadwerkelijk besluit om aandelen te kopen.