Aandelen Authentic Brands kopen

Aandelen Authentic Brands kopen

Het wordt binnenkort mogelijk om aandelen Authentic Brands te kopen. De beursgang zal mogelijk nog dit jaar een feit zijn. Authentic Brands is eigenaar van ruim vijftig consumentenmerken. Na de beursgang wordt de waarde van Authentic Brands geschat op een waarde van 10 miljard dollar.

Omschrijving  

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Mexem Beleggen
Mexem is een goede online broker in Nederland en België waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan. Wil je starten met beleggen? Dan ontvang je Gratis een Beleggingscursus ter waarde van € 200,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

NAGA Beleggen in Aandelen
Beleg in echte aandelen en ETF voor maar 0,99. Kopieer strategieën van de beste beleggers. Open gratis een rekening, en oefen gratis en vrijblijvend met € 10.000,- nepgeld. 1 miljoen beleggers gingen je al voor!Meld je gratis aan in maar een paar minuten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Authentic Brands kopen kan heel interessant zijn

Authentic Brands werd in 2011 opgericht door Jamie Salter. Hij begin met een startkapitaal van 250 miljoen dollar. Authentic Brands heeft de afgelopen jaren allesbehalve stil gezeten en kocht onder meer dertig grote merken op, waaronder Brooks Brothers en Juicy Couture. De beste omschrijving van Authentic Brands is zonder twijfel een merkmanagementbedrijf. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in New York City.

Check wel eerst de informatie op deze website

Aandelen Authentic Brands kopen die je als je verstandig bent niet voor je alle informatie elders op deze website goed doorgenomen hebt. Je vindt hier informatie over aandelen en beleggen, de brokers en de beurskoersen. Zonder kennis van de basisprincipes van beleggen is het lastig een leuk rendement te maken. Beleggen is niet altijd even gemakkelijk namelijk.

Ook de gelijkenisrechten van Elvis Presley en Marilyn Monroe

De eerste grote aankopen die Jamie Salter met zijn (eigen) geld deed was die van de kledingmerken Silver Star en Tapout. Opvallend is ook dat Authentic Brands de gelijkenisrechten heeft van een aantal bekendheden waaronder die van Muhamed Ali, Elvis Presley en Marilyn Monroe. Authentic Brands beschikt ook nog eens over een groot aantal landgoederen, waaronder die van voormalig bokser Muhamed Ali. Ook is het voor het overgrote deel eigenaar van het landgoed van Elvis Presley.

Van Bandolino tot Nautica en Taryn Roos

De beursgang is de eerste kroon op het noeste werk van Salter, die behalve de al genoemde merken ook eigenaar is van onder meer Bandolino, Barneys, Corso Como, Frye, Hervé Leger, Nautica, Taryn Roos en Spyder. Het kan straks buitengewoon interessant zijn om aandelen Authentic Brands te kopen. Check dan wel altijd eerst de informatie die je elders op deze website leest, het vergroot de kans op rendement.

Vond je dit nuttig?