Aandelen Authentic Brands kopen

Aandelen Authentic Brands kopen

Het wordt binnenkort mogelijk om aandelen Authentic Brands te kopen. De beursgang zal mogelijk nog dit jaar een feit zijn. Authentic Brands is eigenaar van ruim vijftig consumentenmerken. Na de beursgang wordt de waarde van Authentic Brands geschat op een waarde van 10 miljard dollar.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Authentic Brands kopen kan heel interessant zijn

Authentic Brands werd in 2011 opgericht door Jamie Salter. Hij begin met een startkapitaal van 250 miljoen dollar. Authentic Brands heeft de afgelopen jaren allesbehalve stil gezeten en kocht onder meer dertig grote merken op, waaronder Brooks Brothers en Juicy Couture. De beste omschrijving van Authentic Brands is zonder twijfel een merkmanagementbedrijf. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in New York City.

Check wel eerst de informatie op deze website

Aandelen Authentic Brands kopen die je als je verstandig bent niet voor je alle informatie elders op deze website goed doorgenomen hebt. Je vindt hier informatie over aandelen en beleggen, de brokers en de beurskoersen. Zonder kennis van de basisprincipes van beleggen is het lastig een leuk rendement te maken. Beleggen is niet altijd even gemakkelijk namelijk.

Ook de gelijkenisrechten van Elvis Presley en Marilyn Monroe

De eerste grote aankopen die Jamie Salter met zijn (eigen) geld deed was die van de kledingmerken Silver Star en Tapout. Opvallend is ook dat Authentic Brands de gelijkenisrechten heeft van een aantal bekendheden waaronder die van Muhamed Ali, Elvis Presley en Marilyn Monroe. Authentic Brands beschikt ook nog eens over een groot aantal landgoederen, waaronder die van voormalig bokser Muhamed Ali. Ook is het voor het overgrote deel eigenaar van het landgoed van Elvis Presley.

Van Bandolino tot Nautica en Taryn Roos

De beursgang is de eerste kroon op het noeste werk van Salter, die behalve de al genoemde merken ook eigenaar is van onder meer Bandolino, Barneys, Corso Como, Frye, Hervé Leger, Nautica, Taryn Roos en Spyder. Het kan straks buitengewoon interessant zijn om aandelen Authentic Brands te kopen. Check dan wel altijd eerst de informatie die je elders op deze website leest, het vergroot de kans op rendement.