Aandelen Auto1 kopen

aandelen Auto1 kopen

Het kon niet uitblijven, binnenkort is ook aandelen Auto1 kopen een optie. Auto1 wil binnen enkele maanden de beurs op. Nadat Spotify naar de beurs ging was Auto1 de meest waardevolle niet-beursgenoteerde Europese startup. Auto1 hoopt en verwacht met de beursgang een miljard euro op te halen.

Aandelen Auto1 kopen, bedrijf wil miljard euro ophalen

Aandelen Auto1 kopen betekent aandelen kopen van de grootste Europese occasiondealer op het gebied van auto’s. Nu al wordt de waarde van Auto1 geschat op 2,9 miljard. Dat is inclusief de 460 miljoen waarvoor het Japanse techfonds Softbank in 2018 instapte in de autogigant. Ondanks hevige concurrentie op de markt, onder meer van Autoscout en Mobile.de, weet Auto1 het hoofd prima boven water te houden. Aandelen Auto 1 kopen betekent het bedrijf helpen om te investeren in marketing, want op dat vlak wil Auto1 grote stappen gaan zetten, ook om de concurrentie op afstand te houden.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Kroon op het werk van de twee oprichters

De beursgang is de kroon op het werk van de oprichters vanAuto1, Hakan Koi en Christian Bertermann die nog steeds in het bezit zijn van 30 procent van de aandelen. Het bedrijf ontstond per toeval toen Koi een de auto van zijn grootmoeder moest zien te verkopen. Bertermann had al online ervaring en was al werkzaam geweest bij Groupon en Koo. Beiden slaagden er in Auto1 naar grote hoogte te stuwen. Ondertussen werken er ruim vierduizend mensen verdeeld over dertig verschillende landen.

Check eerst alle relevante informatie op deze website

Op deze website vind je overigens alle informatie over beleggen en aandelen. Wil je handelen in aandelen dan is het maar beter eerst de nodige kennis op te doen. De beleggingswereld is allesbehalve transparant namelijk. Op de website kun je bijvoorbeeld de gratis online cursus beleggen volgen en kun je deelnemen aan het beursspel. Je leert er bovendien eerst met fictief geld en dus risicoloos te beleggen. Pas als je de fijne kneepjes van het vak kent, is aandelen Auto1 kopen een optie. Althans, zo zou het moeten zijn.

Ook een vestiging in Nederland

Auto1 is onverminderd ambitieus. Dat bleek wel uit de oprichting van Autohero.de, een platform specifiek voor autoverkoop aan de particulier. Verder richtte het samen met Allianz en Deutsche Bank Auto1 FinTech op. Auto1 is vooral bekend van de website wirkaufendeinauto.de. Vanuit dit concept zijn ondertussen al 120 winkels in Duitsland geopend. Je vindt ze echter ook in landen als Oostenrijk, België, Frankrijk, Italië, Spanje, Zweden, Nederland en Portugal. In ons land geniet Auto1 bekendheid vanwege wijkopenautoos.nl.

Online B2B marktplaats met 60.000 dealers

In de winkels worden auto’s geïnspecteerd en gekocht, in Auto1.com heeft Auto1 een online B2B marktplaats voor het kopen en verkopen van gebruikte auto’s. Volgens de gegevens van de autoreus maken al 60.000 dealers uit dertig verschillende landen gebruik van dit indrukwekkende platform.