Aandelen Azelis kopen

Azelis heeft de stap gewaagd en sinds enige tijd is aandelen Azelis kopen een mogelijkheid geworden. De onderneming was toe aan de beursgang, iets dat ook bleek uit de intakeperiode voor de beursgang. Die werd namelijk eerder afgesloten vanwege een veel te grote vraag. Met de beursgang slaagde Azelis er in om een bedrag van 1,71 miljard euro op te halen.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Azelis kopen, bedrijf wil opnieuw nieuwe wegen inslaan

De meeste mensen omschrijven Azelis als een chemiedistributeur. Daarmee vind de onderneming zelf dat het wat tekort gedaan wordt overigens. Volgens Azelis gebeurt er namelijk veel meer dan alleen het verplaatsen van goederen. Azelis wil markten vooruit brengen en nieuwe wegen inslaan. Het staat voor innovaties en in de technische laboratoria worden door het combineren van ingrediënten steeds nieuwe wegen en innovaties ontdekt. Innovatie door formulering is de missie van het inmiddels beursgenoteerde bedrijf.

Maak de kans op rendement groter en doe voldoende informatie op

Aandelen Azelis kopen is dus al een optie en het kan ook voor jou best een interessante optie zijn. Dat is het overigens alleen als je wel bekend bent met de basisprincipes van beleggen. Op deze website kun je alle relevante informatie vinden over zaken als beurskoersen, aandelen, brokers en kun je bovendien op perfecte wijze leren beleggen, ook met fictief geld. Op die manier kom je goed beslagen ten ijs en is de kans op rendement weer een stukje groter geworden.

Gestage groei volgens een vastomlijnd plan

Overigens bestond een deel van de beursgang uit nieuwe aandelen, maar  ook bestaande aandelen  kregen een nieuwe eigenaar. Ondertussen is de marktkapitalisatie van Azelis zo ongeveer 6 miljard euro. Azelis wil met de beursgang en specifiek het opgehaalde geld groei bewerkstelligen en wil met een kapitaalinjectie de leidende positie die het heeft in de markt nog verder versterken. Azelis is een onderneming die de zaken meer dan goed voor elkaar heeft. Er is sprake van planmatig werken en zeker ook gestreefd naar een gestage groei.

Duurzaamheid en awards

Duurzaamheid speelt eveneens een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering van Azelis. Dat het bedrijf de afgelopen jaren al verschillende keren in het bezit kwam van awards en andere onderscheidingen zegt veel over de kwaliteit die deze onderneming aanbiedt. Het is overigens niet ondenkbeeldig dat Azelis straks ook weer andere bedrijven over zal gaan nemen. Zo werd nog niet zo heel erg lang geleden Ingredients Plus Hong Kong volledig overgenomen. Het versterkte zo niet alleen de positie in Azië, maar ook de positie die het inneemt binnen de persoonlijke verzorgingsindustrie.