Aandelen Bakkt kopen

aandelen Bakkt kopenAandelen Bakkt kopen is binnenkort mogelijk en wel op het moment dat het bedrijf de fusie met VPC Impact Acquisition Holdings heeft afgerond. Bakkt is een institutioneel cryptocurrency bedrijf met een waarde van 2 miljard dollar. Daarmee is het bepaald niet de grootste speler op de markt van cryptovaluta. Integendeel zelfs. Bij de beursgang gaat Bakkt gebruik maken van een zogenaamde SPAC.

Ontdek mogelijkheden om te beleggen:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Bakkt kopen nadat fusie met SPAC VPC afgerond is

Aandelen Bakkt kopen wordt mogelijk op het moment dat de fusie met VPC is afgerond. VPC is een zogenaamde SPAC, dit zijn bedrijven die het voor andere bedrijven mogelijk maken om een beursgang te realiseren. Op deze manier kan ook veel sneller een beursgang gerealiseerd worden. Retailbeleggers kunnen met behulp van SPAC’s investeren in private equity. Voor Bakkt betekent de fusie dus dat ze de aandelen op de open markt kunnen gaan verhandelen.

Toch blijft Bakkt een bescheiden speler op de markt

Bakkt is overigens in eigendom van Intercontinental Exchange en zal afzien van het traditionele op initiële wijze aanbieden van aandelen maar zal rechtstreeks op de openbare beurzen gaan verhandelen. Bakkt moet straks twee miljard dollar waard zijn. Dat is meteen goed nieuws voor de bestaande aandeelhouders, aandeelhouders die tot nu toe voor 300 miljoen in Bakkt hebben geïnvesteerd. Ondanks de hoge waardering speelt Bakkt eigenlijk maar een bescheiden rol op de cryptomarkt. In 2020 kwam het wel met innovatieve, fysiek geleverde dagelijkse en maandelijkse bitcoin futures. In vergelijking met vergelijkbare bedrijven als Binance en Huobi is en blijft Bakkt echter een bescheiden speler.

Verdiep je eerst in alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft

Voor straks aandelen Bakkt kopen een optie is, doe je er zeer verstandig aan om je nu al te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Dat kan prima elders op deze website. Daar vind je onder andere alle relevante informatie over brokers en aandelen en leer je beleggen. Zo is er een speciale gratis online cursus beleggen en kun je deelnemen aan het beursspel. Interessant is het voor beginners om eerst met fictief geld te gaan beleggen. Zo leer je de aandelenwereld kennen en kun je zien of jouw aanpak – want uiteraard beleg je volgens een bepaalde strategie- ook vruchten afwerpt. En dat dus zonder enige risico’s te kopen.

Bakkt aandelen kopen doe je op de Nasdaq

In feite doet Bakkt, dat werd opgericht door Kelly Loeffler, alleen in de warehousing van bitcoin en het verstrekken van digitale diensten voor deelnemers aan online videogaming en commerciële loyaliteitsprogramma’s. Voorts richtte het in 2019 de Bakkt Trust Company op en sinds enige tijd zijn Bakkt betalingen ook al geïntegreerd in de Starbucks applicatie. Aandelen Bakkt kopen kan overigens op de Nasdaq straks. Aandelen Bakkt kopen? Dan wel eerst de informatie elders op Alles over Aandelen.com grondig doornemen!