Aandelen Bakkt kopen

aandelen Bakkt kopenAandelen Bakkt kopen is binnenkort mogelijk en wel op het moment dat het bedrijf de fusie met VPC Impact Acquisition Holdings heeft afgerond. Bakkt is een institutioneel cryptocurrency bedrijf met een waarde van 2 miljard dollar. Daarmee is het bepaald niet de grootste speler op de markt van cryptovaluta. Integendeel zelfs. Bij de beursgang gaat Bakkt gebruik maken van een zogenaamde SPAC.

Aandelen Bakkt kopen nadat fusie met SPAC VPC afgerond is

Aandelen Bakkt kopen wordt mogelijk op het moment dat de fusie met VPC is afgerond. VPC is een zogenaamde SPAC, dit zijn bedrijven die het voor andere bedrijven mogelijk maken om een beursgang te realiseren. Op deze manier kan ook veel sneller een beursgang gerealiseerd worden. Retailbeleggers kunnen met behulp van SPAC’s investeren in private equity. Voor Bakkt betekent de fusie dus dat ze de aandelen op de open markt kunnen gaan verhandelen.

Toch blijft Bakkt een bescheiden speler op de markt

Bakkt is overigens in eigendom van Intercontinental Exchange en zal afzien van het traditionele op initiële wijze aanbieden van aandelen maar zal rechtstreeks op de openbare beurzen gaan verhandelen. Bakkt moet straks twee miljard dollar waard zijn. Dat is meteen goed nieuws voor de bestaande aandeelhouders, aandeelhouders die tot nu toe voor 300 miljoen in Bakkt hebben geïnvesteerd. Ondanks de hoge waardering speelt Bakkt eigenlijk maar een bescheiden rol op de cryptomarkt. In 2020 kwam het wel met innovatieve, fysiek geleverde dagelijkse en maandelijkse bitcoin futures. In vergelijking met vergelijkbare bedrijven als Binance en Huobi is en blijft Bakkt echter een bescheiden speler.

Verdiep je eerst in alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft

Voor straks aandelen Bakkt kopen een optie is, doe je er zeer verstandig aan om je nu al te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Dat kan prima elders op deze website. Daar vind je onder andere alle relevante informatie over brokers en aandelen en leer je beleggen. Zo is er een speciale gratis online cursus beleggen en kun je deelnemen aan het beursspel. Interessant is het voor beginners om eerst met fictief geld te gaan beleggen. Zo leer je de aandelenwereld kennen en kun je zien of jouw aanpak – want uiteraard beleg je volgens een bepaalde strategie- ook vruchten afwerpt. En dat dus zonder enige risico’s te kopen.

Bakkt aandelen kopen doe je op de Nasdaq

In feite doet Bakkt, dat werd opgericht door Kelly Loeffler, alleen in de warehousing van bitcoin en het verstrekken van digitale diensten voor deelnemers aan online videogaming en commerciële loyaliteitsprogramma’s. Voorts richtte het in 2019 de Bakkt Trust Company op en sinds enige tijd zijn Bakkt betalingen ook al geïntegreerd in de Starbucks applicatie. Aandelen Bakkt kopen kan overigens op de Nasdaq straks. Aandelen Bakkt kopen? Dan wel eerst de informatie elders op Alles over Aandelen.com grondig doornemen!