Aandelen Bike24 kopen

Aandelen Bike24 kopen

Online fietsenwinkel Bike24 gaat naar de beurs in Frankfurt. Met de beursgang wil de specialist in fietsen rond de 100 miljoen euro ophalen.  Een doel is er ook al voor het geld. Bike 24 wil er namelijk infrastructuur voor bedrijfsuitbreiding mee creëren. Aandelen Bike24 kopen wordt al in 2021 mogelijk.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Bike24 kopen maakt van de fietsenspecialist een nog grotere speler

De infrastructuur waarop Bike 24 doelt moet Duitse en vooral Europese groei mogelijk maken. In eerste aanleg zullen activiteiten in Frankrijk, Spanje en Italië gestart worden om zo de vleugels steeds verder uit te slaan. Bike24 was al een grote speler, na de beursgang zal de rol van de aanbieder van fietsen alleen maar verder groeien.

Lees je altijd eerst goed in over aandelen en beleggen

Als aandelen Bike24 kopen daadwerkelijk concreet wordt en je interesse hebt, lees je dan eerst wel goed in over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Alleen met parate kennis kun je een leuk rendement scoren op de beurs, zonder kennis van zaken wordt dat een stuk moeilijker. Je vindt op deze website alles over aandelen en beleggen, zoals dat eveneens geldt voor beurskoersen en brokers. Pas als je denkt de basisprincipes van beleggen te kennen, ga pas dan de beurs op.

Bike24 maakte omzet van 199 miljoen euro

Volgens insiders is de Europese fietsmarkt rond de 22 miljard euro groot. In 2020 realiseerde Bike24 een omzet van liefst 199 miljoen euro. In 2020 zag het de omzet aanzienlijk stijgen vanwege onder meer een verdubbeling van het aantal verkochte elektrische fietsen.  Bovendien steeg het aantal verkochte biologische fietsen  met meer dan 80 procent.

Focus op de elektrische fiets

Bike24 maakte in 2020 een kleine 27 miljoen euro winst. Het zal de afgelopen jaren de klantenkring groeien naar ruim 700.000. Daarmee is de conclusie gerechtvaardigd dat het uitstekend gaat met de aanbieder van alle mogelijke fietsen maar met de focus op de elektrische fiets. Door de beursgang wil het nog een extra demarrage maken.

Aan de groei lijkt geen einde te komen voorlopig

Aandelen Bike24 kopen kan dus best de moeite waard zijn. Het bedrijf zit nog nadrukkelijk in de groei en aan de groei lijkt voorlopig ook nog geen einde te komen.  Interessant dus, al dien je dan wel eerst de informatie hier op de website goed doorgenomen te hebben. Wil je beleggen, zorg dan voor voldoende parate kennis.