Aandelen Blockchain.com kopen

Aandelen Blockchain.com kopen? Dat moet in 2023 mogelijk worden. Ondertussen werken tal van banken aan de beursgang van deze exchange. Ondertussen gonst het van de geruchten. Zo lijkt ook Binance US naar de beurs te willen in 2023. Die geluiden zijn voorlopig echter nog niet meer dan geruchten. De plannen van Blockchain.com echter, zijn wel concreet.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Blockchain.com kopen kan vanaf de eerste helft van 2023

Blockchain.com is ene exchange. Het bedrijf maakte ook naam als walletprovider en blockexplorer. Bekende banken werken op de achtergrond aan de totstandkoming van de beursgang, die in het eerste deel van 2023 gestalte zal moeten krijgen. Nu al wordt Blockchain.com gewaardeerd op ene bedrag van 14 miljard dollar. In Lightspeed Venture Partners en Baillie Gifford heeft het enkele bekende investeerders.

Zorg dat je alles weet over aandelen en beleggen

Als aandelen Blockchain.com jou straks wel wat lijkt, weet dan wel dat je alleen kans maakt op rendement als je alles weet wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Pas met voldoende kennis van zaken kun jij je handhaven op de beurs. Op AllesOverAandelen.com kun je alles lezen over wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Zo lees je over beurskoersen en brokers  en kun je er deelnemen aan een gratis online cursus beleggen. Doe dit, voor aandelen Blockchain.com aan de orde is.

Blockchain.com timmert danig aan de weg

Blockchain.com timmerde de afgelopen jaren al danig aan de weg. Zo nam het de OTC trading desk van Altonomy over en werd het hoofdsponsor van Dallas Cowboys, bekend van het NFL. Verder ligt er een plan klaar om te gaan samenwerken met Altis Partners. Dit is een vermogensbeheerservice die gericht is op institutionele en zeer vermogende beleggers.  In de lijn past een beursgang dus goed. Hoeveel geld het bedrijf met de gang naar de beurs precies op wil gaan halen, is niet bekend. Evenmin wat de plannen zijn met het opgehaalde geld.

Vond je dit nuttig?