Aandelen Bol.com kopen

Aandelen Bol.com kopen is mogelijk vanaf de tweede heft van 2022, dat heeft moedermaatschappij Ahold Delhaize laten weten. De moedermaatschappij is van plan een klein deel van de aandelen publiek te verhandelen. Doel van de beursgang is om de groei van Bol.com te stimuleren. Het is wel de bedoeling dat Ahold Delhaize het merendeel van de aandelen in eigen bezit houdt.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Bol.com kopen kan zeer interessant zijn

Dat aandelen Bol.com kopen straks mogelijk is, is volgens insiders goed nieuws ook voor de beleggers in Ahold Delhaize. Het is een gegeven dat Ahold Delhaize terughoudend is wat betreft de cijfers en de prestaties van Bol.com. Wanneer aandelen Bol.com kopen straks mogelijk wordt, ontstaat als vanzelf meer duidelijkheid over de echte waarde van het aandeel Ahold zelf. De plannen voor de beursgang worden dan ook met instemming begroet.

Check de uitgebreide informatie op deze website

Aandelen Bol.com kopen is voor de Nederlandse en Belgische markt zeer interessant. Besef wel dat je zonder parate kennis maar moeilijk rendement gaat maken op je geld. Daarom is het verstandig om altijd eerst de informatie die je hier op de website vindt goed op te nemen. Je leest er alles over aandelen en beleggen, beurskoersen en brokers. Pas als je al die kennis hebt opgedaan of de gratis online cursus beleggen hebt gevolgd, is de kans op rendement op jouw goed een serieuze mogelijkheid.

Bol.com is actief in zowel Nederland als België

Bol.com is een zeer bekende webwinkel die zeer actief is in Nederland en België. De webwinkel zag in 1999 het levenslicht. Aan de wieg van de onderneming stond destijds het Duitse mediaconcern Bertelsmann. Tegenwoordig is het hoofdkantoor gevestigd in Utrecht, nadat eerder domicilie werd gehouden in Vianen en Nieuwegein.  In 2012 werd Bol.com voor een bedrag van 350 miljoen euro overgenomen door Ahold. Toen Ahold vervolgens fuseerde met het Belgische Delhaize ligt het eigendom in handen van Ahold Delhaize. Bij Bol.com werken rond de 39.000 mensen.

Bol.com: recordjaar in 2020

Bol.com biedt zowel een Belgisch als een Nederlands productaanbod. Het vinden en filteren van producten kan op zeer eenvoudige wijze. Je kunt op zo goed als alle mogelijke manieren betalen bij de webwinkel. Toen Bol.com in 1999 begon, werkten er 26 mensen en werd een omzet gedraaid van 10 miljoen euro. Verder is bekend dat in 2008 een winst werd geboekt van rond de 11 miljoen euro. Het beste jaar van Bol.com was echter 2020, toen een recordwinst geboekt werd.

Aandelen Bol.com kopen kan zeer interessant zijn. Check dan wel altijd eerst de informatie elders op de website. Alleen dan is de kans op rendement ook echt reëel.