Aandelen CF Intercity kopen

Aandelen CF Intercity kopen

CF Intercity wil als eerste club van Spanje naar de beurs. Bijzonder, want aandelen CF Intercity kopen betekent aandelen kopen van een club die actief is op het vierde niveau van Spanje. De spelers van de club zijn semi-professionals. Nadat de club al in 2018 liet weten een beursgang te willen maken, komt het er nu dus echt van.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen CF Intercity kopen: is er animo?

Aandelen CF Intercity kopen doe je straks op de BME Growth in Spanje. Als het aan de club had gelegen had je dus drie jaar geleden al aandelen CF Intercity kunnen kopen. De club wilde dat destijds doen via de licentie van vierdeklasser Novelda CF. Daar stak de Spaanse bond echter een stokje voor. In 2019 echter, promoveerde de club zelf naar het vierde niveau en konden de plannen voor een beursgang weer uit de mottenballen gehaald worden. CF Intercity wil doorstoten naar de hoogste Spaande divisies. En daar is simpelweg (veel) geld voor nodig.

Lees eerst de informatie op deze website

Voor je aandelen CF Intercity gaat kopen, lees je eerst alle informatie hier op de website over aandelen en beleggen. Alleen als je de basisbeginselen van beleggen kent, kan een beleggingsavontuur succesvol zijn. Je leest op deze website alles over de brokers, beurskoersen en over hoe je kunt leren beleggen. Zonder enige kennis van zaken lijkt succes in de beleggingswereld uitgesloten.

Waardering van 4,5 miljoen euro

Ondertussen staat CF Intercity onder voorzitterschap van Salvador Marti, die met zijn techbedrijf ook hoofdsponsor is. Het is overigens maar afwachten of er veel belangstelling is voor de aandelen. Dat is in elk geval moeilijk te voorspellen op dit moment. CF Intercity gokt na de beursgang op een waardering van 4,5 miljoen euro. De waarde van de huidige selectie wordt door websites geschat op rond de 1,3 miljoen euro. Voor de goede orde, FC Dordrecht – hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie in ons land – heeft een selectie met een waard van 4,2 miljoen euro. De kampioen van Spanje, Atletico Madrid, is daarentegen 748 miljoen euro waard.

Enige raakvlak met kampioen Atletico

In Juanfran Torres heeft de club een bekende aandeelhouder. Junfran maakte enige jaren geleden de beslissende strafschop namens Atletico Madrid in de strafschoppenreeks tegen PSV, in de Champions League. Het is ook meteen het enige raakvlak tussen de kampioen en CF Intercity. Wil je straks aandelen van voetbalclub CF Intercity kopen? Dan wel eerst de informatie op deze website goed doornemen.