Aandelen Chronext kopen

Chronext, een Zwitserse horlogemaker en vooral bekend als internationale online marktplaats voor de handel in luxe horloges, gaat naar de beurs. Met de beursgang wil het 230 miljoen euro ophalen. Als alles volgens plan verloopt, wordt het al eind 2021 mogelijk om aandelen Chronext te kopen.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Chronext kopen en Zwitserse veiligheid

Chronext exploiteert de handelssite voor het aankopen, verkopen en onderhouden van nieuwe, luxe horloges maar ook van tweedehands horloges. Daarbij staat zaken doen met Chronext voor veilige transacties in een gecontroleerde omgeving, zoals dat ook van een Zwitserse onderneming verwacht mag worden. Chronext heeft behalve een hoofdkantoor elf lokale servicepunten, ook wel lounges genoemd.

Beursgang moet 230 miljoen euro opleveren

Aandelen Chronext kopen moet zoals gezegd 230 miljoen euro op gaan leveren. Dat geld zal aangewend worden om schulden af te lossen en om zowel de organische als de niet organische groei te versnellen. Waarschijnlijk wil Chronext een aantal bedrijven overnemen. Ook is het de bedoeling dat het aantal lounges verder gaat groeien.

Zorg voor voldoende parate kennis

Voor aandelen Chronext kopen ook voor jou concreet wordt, is het wel verstandig om eerst voldoende kennis op te doen van alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Dan namelijk vergroot je de kans om rendement te maken. Zonder parate kennis over aandelen en beleggen en brokers en beurskoersen is de kans dat je rendement maakt gewoon erg klein. Elders op deze website vind je alles over onderwerpen die met beleggen te maken hebben.

Ook in Nederland actief

Chronext is onlangs gestart in Nederland, zoals het eveneens actief is in Frankrijk en Italië en er plannen liggen om aan de slag te gaan in België, Spanje, Scandinavië en het Midden Oosten en Australië.  Ondertussen blijkt Chronext aan populariteit te winnen. Zo is de website tot midden 2021 door liefst elf miljoen mensen bezocht. Op het platform vinden liefst 1480 leveranciers plek en in 2020 maakte Chronext een omzet van 101,3 miljoen euro. Chronext maakte geen winst; het meeste geld werd geïnvesteerd in omzetgroei. Uit onderzoek is overigens gebleken dat klanten in 2020 gemiddeld 7111euro voor een horloge betaalden, een jaar eerder was het nog 4604 euro. Chronext heeft vanaf 2018 in Endeit een Nederlandse investeerder.

Aandelen Chronext kopen kan dus best eens een interessante optie zijn. Zorg in elk geval wel dat je als je overweegt te investeren voldoende over de materie weet. En dat kan prima via de informatie op allesoveraandelen.com.