Aandelen Cineworld kopen

Bioscoopketen Cineworld gaat naar de beurs. De onderneming wil geld binnenhalen om zo de schulden terug te kunnen dringen. Het moge duidelijk zijn, de corona pandemie heeft de bioscopen geen goed gedaan. De zeer povere cijfers van het laatste half jaar gaven uiteindelijk de doorslag en dus wordt aandelen Cineworld kopen straks een serieuze optie.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Cineworld kopen of aandelen van de dochteronderneming aanschaffen

Cineworld is er nog niet helemaal uit wat betreft de beursgang en de wijze waarop die gestalte zal krijgen. Mogelijk komt er een tweede notering van Cineworld, of er komt een aparte notering voor het Amerikaanse dochterbedrijf Regal Entertainment. Deze dochter is toch al belangrijk voor Cineworld. Nadat Cineworld Regal Entertainment overnam in 2018, komt een groot deel van de omzet van Cineworld uit de Verenigde Staten.

Doe voldoende kennis op over aandelen en belleggen

Voor aandelen Cineworld kopen ook voor jou een serieuze optie wordt, doe je er zeer verstandig aan om eerst voldoende kennis op te doen van alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Zonder kennis van zaken is het nog best lastig rendement te maken, en daar is uiteindelijk alles om te doen. Op deze website lees je alles over aandelen, beleggen, beurskoersen en brokers en kun je op verschillende manieren leren beleggen. Dat kun je ook doen met fictief geld, waardoor je door onwetendheid niet meteen financiële risico’s loopt.

Het succes van de concurrent

Dat aandelen Cineworld kopen straks een mogelijkheid wordt, heeft deels te maken met de concurrent van deze bioscoopketen, AMC. Zij gingen jaren geleden naar de beurs, waarbij ze nadrukkelijk de steun kregen van de Reddit beleggers. Bij de beursgang was AMC op sterven na dood en was de beurswaarde amper 200 miljoen dollar. Nu echter is AMC een wereldspeler en heeft het een beurswaarde van 14 miljard dollar.

Zonder beursgang ten dode opgeschreven

Cineworld geldt na AMC als de grootste bioscoopketen. Het eerste half jaar van 2021 was allesbehalve om over naar huis te schrijven, want er werd om de bekende corona reden een verlies van 576 miljoen dollar geleden. De omzet daalde de eerste helft van dit jaar van 712 miljoen naar 293 miljoen dollar. Cineworld is overigens geen eigenaar van het merendeel van de bioscopen. Dat maakt echter dat de kostenposten niet snel en fiks teruggedrongen kunnen worden. Aandelen Cineworld kopen betekent dat je bijdraagt aan de overlevingsroute die is ingezet. Zonder beursgang lijkt Cineworld ten dode opgeschreven.