Aandelen Coinbase kopen

 

aandelen Coinbase kopenAandelen Coinbase kopen is vanaf 2021 mogelijk. De cryptovaluta handelaar kondigde de beursgang alk in december 2020 aan en vooral het succes van bitcoin was het laatste zetje voor Coinbase om publiek te gaan. Coinbase bestaat vanaf 2012 en de digitale valutabeurs doet in bitcoin, bitcoin cash, ethereum, ethereum classic, litecoin en tezos met fiat valuta’s in 32 landen en transacties en opslag in 190 landen over heel de wereld.

Aandelen Coinbase kopen mogelijk in de loop van 2021

Coinbase werd opgericht door Brian Armstrong en Fred Ehrsam. Het is als gekeken wordt naar het handelsvolume de grootste cryptocurrency beurs van de Verenigde Staten. Eigenlijk is het vanaf de start van de onderneming crescendo gegaan met Coinbase. Slechts een keer kwam het bedrijf in opspraak en dat was tijdens Black Live Matters. Voor het overige is het nog prille verhaal van Coinbase een aaneenschakeling van hoogtepunten. In het kader van Black Live Matters was er reuring omdat donkere mensen in de praktijk 7 procent bleken te verdienen in vergelijkbare functies. Ook vrouwen zouden onderbetaald worden bij Coinbase.

Bereid je goed voor op de handel in aandelen

Voor aandelen Coinbase kopen aan de orde is, doe je er goed aan eerst de informatie elders op deze website tot je te nemen. Je vindt er informatie over beleggen en aandelen, kunt er de brokers vergelijken en extra kennis opdoen door de gratis online cursus beleggen te volgen. Je kunt er ook eerst met fictief geld beleggen om zo de handel in aandelen beter onder de knie te krijgen.

Kluissysteem voor veilig opslaan van bitcoin

Meteen na de start van het bedrijf lanceerde Coinbase diensten om bitcoin te kopen en te verkopen via bankoverschrijvingen. Coinbase had in 2014 al een miljoen gebruikers en kreeg het de blockchain service Blockr. Voorts ontwikkelde het een kluissysteem voor het veilig opslaan van bitcoin. Verder kwam Coinbase met Coinbase Exchange, een platform voor de professionele handelaren. Vanaf 2017 heeft Coinbase een licentie om in ethereum en litecoin te gaan doen. Ondanks gedoe rond Black Live Matters bleef Coinbase ook in 2019 en 2020 actief. Zo nam het in 2019 de Italiaanse startup Neutrino over. Bovendien rolde het in 2020 een Visa betaalkaartprogramma uit.

Direct listing en geen public offering

Coinbase kiest bij de beursgang voor direct listing in plaats van public offering. Op die manier kan Coinbase de aandelen zelf aan de handelaren verkopen zonder tussenkomst van banken die de prijs kunnen bepalen. Coinbase vindt dit beter bij zowel crypto als bij het eigen bedrijf passen. Met de beursgang zou Coinbase een waarde moeten krijgen van 75 miljard dollar en zou het een van de grootste publieke handelaren van cryptovaluta worden. Aandelen Coinbase kopen? Dan wel eerst even de informatie op Alles over Aandelen.com checken.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.