Aandelen Coolblue kopen

aandelen Coolblue kopenHet lijkt steeds dichterbij te komen de beursgang van Coolblue. Dat laten bronnen rondom HAL Investments in bezit van 49 procent van de aandelen van Coolblue. Pieter Zwart, de grote roerganger, ontkent de plannen niet en bevestigt dat een beursgang onderwerp van gesprek is. Insiders weten al dat de beursgang nog dit jaar gestalte gaat krijgen. Aandelen Coolblue kopen zou mogelijk zijn in 2021.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Coolblue kopen mogelijk in 2021

Aandelen Coolblue kopen zal dus in 2021 een mogelijkheid worden. Daarmee komt er een voorlopige kroon op het werk van Pieter Zwart, CEO. Hij is de enige van de drie oprichters die nog actief is bij Coolblue. De twee andere oprichters, Paul de Jong en Bart Kuijpers, verkochten enige jaren geleden al hun aandelen. Aandelen Coolblue kopen moet het straks mogelijk zijn bij Euronext Amsterdam. Over de waarde van een aandeel is nog niets naar buiten gekomen.

Kennis van het wereldje is erg belangrijk

Voordat aandelen Coolblue kopen aan de orde is, is het zeer verstandig om de informatie op deze website tot je te nemen. Het is belangrijk voldoende kennis van de beleggingswereld te hebben. Met kennis is de kans om goede zaken te doen gewoon groter. Daarom lees je op deze website alles over brokers en aandelen, speel je het gratis beursspel en kun je een gratis online cursus volgen.

 Actief in Nederland, België en Duitsland

Coolblue werd in 1999 opgericht. Zwart, Kuijpers en De Jong waren nog studenten. Tegenwoordig verkoopt het consumentenelektronica via een centraal platform. Het wil zich onderscheiden door de verleende service. Daarmee doet Coolblue het totaal anders dan in eerste instantie het geval was. Toen maakte het voor elke productgroep een aparte webwinkel aan, en dat zowel voor Nederland en België. In 2018 stapte Coolblue van de strategie af en werden alle afzonderlijke webshops centraal ondergebracht binnen een platform. Aandelen Cool Blue kopen betekent in elk geval dat je investeert in een onderneming die zich specifiek richt op Nederland, België en Duitsland. Behalve het online platform heeft Coolblue tegenwoordig ook tien fysieke winkels.

Studenten begonnen met Mp3man.nl en PDAshop.nl

Toen De Jong, Kuijpers en Zwart startten, ware MP3man.nl, PDAshop.nl en laptopshop.nl de eerste webwinkels die gelanceerd werden. Coolblue groeide gestaag en heeft het hoofdkwartier in Rotterdam. De naam heeft te maken met Hot Orange. Dit was een voormalig online warenhuis dat de bedrijfsvoering uitbesteedde aan een externe partij, dat door derden gefinancierd was en dat niet over een klantenservice beschikte. Precies dat wilden de studenten niet die daarom kozen een naam die stond voor het tegenovergestelde van Hot Orange: Cool Blue.

Grootste investeerder is Hal Investments

De aandelen van Coolblue waren aanvankelijk in handen van de drie oprichters. Hal Investments nam in 2016 een belang van 20 procent in Cool Blue. Dat deel werd in 2017 verhoogd naar 30 procent en vanaf 2019 heeft Hal 49 procent van de aandelen van Coolblue. Aandelen Coolblue kopen kan een aantrekkelijke optie zijn. Maar dan wel pas nadat u de informatie op deze website tot je genomen hebt.