Aandelen Databricks kopen

aandelen Databricks kopen

Nog even en je hoort er niet meer bij als techbedrijf zonder beursnotering. In 2020 gingen al verschillende techbedrijven naar de beurs en dat legde ze bepaald geen windeieren. Mede daardoor lijkt de trend dat techbedrijven naar de beurs gaan zich in 2021 doorzetten. Na Snowflake in 2020 en We Transfer begin 2021 is het straks ook mogelijk aandelen Databricks te kopen.

Aandelen Databricks kopen in 2021 mogelijk

De beursgang zal ergens in 2021 plaatsvinden. Een naam van een begeleidende bank is er nog niet,  wel worden intern al voorbereidingen getroffen op de gang naar de beurs. Binnen Databricks wordt reikhalzend uitgekeken naar de beursgang. Dit vanwege vooral het succes van andere techbedrijven die er goed scoren. Het optimisme van het bedrijf dat zorgt dat de klant gebruik kunnen maken van data dankzij algoritmes is dan ook groot. Daarom ook maakt CEO Ali Ghodsi haast met de beursgang.

Hoe meer je van de materie weet, hoe beter

Als aandelen Databricks kopen straks aan de orde is, is het voor je zaken gaat doen wel belangrijk je goed in te lezen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Zo kun je elders hier op allesoveraandelen.com een gratis cursus beleggen volgen, beleg je gratis door eerst met fictief geld te werken en lees je alles over de brokers.  De aandelenwereld is allesbehalve transparant en hoe meer je van de materie weet, hoe beter.

Geen nieuwe CFO

Databricks hoeft overigens geen nieuwe CFO aan te  stellen voor de beursgang, iets dat bij andere bedrijven nog wel eens wil gebeuren. De huidige CFO Dave Conte was namelijk al eens bij een beursgang betrokken, in 2012 toen Splunk naar de beurs ging. Daardoor gaat geen kostbare tijd verloren aan het zoeken van een geschikte CFO.  Databricks werd in 2013 opgericht door de makers van Apache Spark. Apache Spark was een uitvloeisel van een open source project van de universiteit van Californië. Er werd in eerste instantie toen een  open source gedistribueerde computing framework bovenop Scala.

Zeer succesvol 2020 achter  de rug

Databricks ontwikkelt een webgebaseerd platform voor werken met Spark, dat geautomatiseerd clusterbeheer en ook IPython stijl notebooks aanbiedt.  Databricks geniet eveneens bekendheid van de online cursussen over Spark en staat aan de basis van de conferentie Spark – Spark Summit.  Mede door het uitbreken van Covid-19 keek de onderneming terug op een succesvol 2020. Werd er in het derde kwartaal van 2019 nog een omzet van 200 miljoen gemaakt, in 2020 was dat 350 miljoen.

Verwachtingen zijn hooggespannen

Al in het eerste jaar van het bestaan haalde Databricks een kleine 14 miljard dollar op bij Andreessen Horowitz. Het wilde een alternatief bieden voor het MapReduce systeem van Google. Databricks heeft wat betreft het ophalen van geld toch al een trackrecord om van te watertanden opgehaald. Vandaar ook dat de verwachtingen wat betreft de beursgang hooggespannen zijn.  Aandelen Databricks kopen is iets om naar uit te kijken en in de gaten te houden in 2021.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.