Aandelen Dr. Martens kopen

aandelen Dr. Martens kopen

Vanaf februari van 2021 is het mogelijk om aandelen Dr. Martens te kopen. De beursgang in London moet het bedrijf liefst 1,3 miljard pond opleveren, omgerekend is dat ongeveer 1,5 miljard euro.

Aandelen Dr. Martens kopen, schoenen populair bij politieagenten en in de punkscene

Dr. Martens is een wereldwijd bekend schoenen-, kleding- en accessoiresmerk.  Grote man achter de onderneming was Klaus Martens. De schoenen van Dr. Martens werden aanvankelijk vooral gedragen door politieagenten, postbodes en fabriekswerkers. Later werden de schoenen ook populair in de punk scene.

Met speciale dank aan Klaus Martens en een pijnlijke enkel

Dr. Martens dankt het succes dus hoofdzakelijk aan Klaus Martens. De wijze waarop hij zijn eerste laars ontwikkelde, is op zijn minst curieus te noemen. Martens was legerarts tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens zijn verlof besloot hij te gaan skiën en daarbij liep hij klachten aan  de enkel op. De reguliere legerlaarsjes bleken ongemakkelijk voor Martens om te dragen met een pijnlijke enkel. De arts besloot zelf een een laars te ontwerpen. Zie hier, de eerste Dr. Martens laars was een feit.

Check altijd eerst de informatie op  allesoveraandelen.com

Aandelen Dr. Martens kopen kan straks dus. Voor je dat doet is het zeer verstandig om eerst nadere informatie te verkrijgen over aandelen en beleggen.  Dat kan prima elders op deze website. Daar vind je namelijk allerlei informatie over brokers, koersen en speel je ook het  gratis beursspel. Ook kun je – en dat is verstandig- de gratis cursus beleggen volgen.

Nu al waarde tussen de 3,5 en 4 miljard euro

Aandelen Dr. Martens kopen is straks mogelijk omdat het merk door Permina naar de beurs wordt gebracht. Het is de bedoeling  dat er 35 procent van de bestaande stukken in de markt gezet worden. Nieuwe aandelen worden niet uitgegeven en het is de bedoeling dat al op 2 februari de aandelen op de beurs in Londen beschikbaar zijn. Nu al hangt er een waarde van tussen de 3,3 en 3,7 miljard pond aan Dr. Martens.

Dr. Martens in 2014 overgenomen door Permina

Permina nam Dr.Martens in 2014 over. Daarmee was een bedrag van  300 miljoen pond gemoeid. Permina zorgde ervoor dat het merk Dr. Martens wereldwijd uitgerold werd. Het zorgde eveneens voor nieuwe winkels en legde zich toe op online aankopen. Permina blies het schoenenmerk nieuw leven in. Dat zal met de beursgang terugbetaald worden. Het is niet duidelijk wat Dr. Martens met de opbrengst van 1,3 miljard pond wil gaan doen.

Zeer grote, Britse investeringsmaatschappij

Met Permina is een zeer grote, Britse maar wereldwijd actieve investeringsmaatschappij genoemd. Het bedrijf bestaat sinds 1985. Het bedrijf adviseert fondsen met een totaal vastgesteld kapitaal van meer dan 40 miljard. Permina heeft ongeveer 250 private equity investeringen gedaan in vijf verschillende sectoren: Consumer, Financial Services, Healthcare, Tech Services en Technology. Behalve Dr. Martens  is Permina ook eigenaar van grote merken als Hugo Boss, ProSiebenSat1 en Metalogix.

Voor je aandelen Dr. Martens gaat kopen check je dus altijd eerst de informatie die je hier op allesoveraandelen.com vindt goed door.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.