Aandelen Dr. Martens kopen of verkopen

Aandelen Dr. Martens kopen of verkopen

Als alles goed gaat – en niemand die daar aan twijfelt- kun je vanaf 2021 aandelen Dr. Martens kopen of verkopen.  Dr. Martens is een begrip vanaf 1901. Het schoenenbedrijf werd destijds geleid door de familie Griggs. Deze familie zette het bedrijf op de kaart, iets dat later ook door Klaus Martens met de innovatieve zool gedaan werd. Momenteel is investeringsmaatschappij Permira de hoofdaandeelhouder van het schoenenbedrijf.

Koop of verkoop aandelen Dr Martens via een broker:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Dr. Martens kopen of verkopen is vanaf 2021 mogelijk

Permira heeft Goldman Sachs en Morgan Stanley ingeschakeld om de gang naar de beurs te begeleiden. Permira is vanaf 2014 eigenaar van Dr. Martens. De investeringsmaatschappij kocht het in dat jaar voor een bedrag rond de 300 miljoen pond van de bekende familie Griggs. Permira pakte de zaken vervolgens goed en doortastend aan. Dit jaar is het vanwege corona lastiger, maar zeker het boekjaar 2019-2020 was een goed jaar. De omzet groeide met bijna 50 procent naar 672,2 miljoen pond en de brutowinst verdubbelde naar 164,4 miljoen pond. Daarom acht Permira de tijd rijp dat mensen aandelen Dr. Martens kopen en verkopen. En dat dus vanaf volgend jaar.

Verdiep je eerst in de materie

Voor je je echter begeeft op de beursvloer is het buitengewoon verstandig om je blik eens te richten elders op dit platform. Daar leer je de basisbeginselen van de beurs en leer je alles over aandelen. Je kunt een gratis online cursus beleggen volgen en het eveneens gratis beursspel spelen. Ook vind je er informatie over de brokers en de koersen. Het is verstandig goed beslagen ten ijs te komen als je de beurs op gaat. De wereld wordt niet voor niets gekenschetst als een ondoorzichtige wereld. Kennis is wat dat betreft echt macht, en die macht kun je elders op dit platform opdoen.

De zool met lucht

Terug naar Dr. Martens, dat een rijke geschiedenis kent. Vanaf begin 20e eeuw stond het familiebedrijf bekend om de zeer robuuste schoenen die gemaakt werden specifiek voor arbeiders. Dat bleef heel lang zo, ook vooral door de inzet van Klaus Martens die aan het solide ontwerp van de Dr. Martens schoen iets bijzonder toevoegde. Hij ontwikkelde namelijk de zool met lucht. Het maakte Dr. Martens schoenen nog geliefder en bovendien een cultureel icoon. Want dat is ook wat Dr. Martens is. Het is meer dan een paar schoenen, het is een eigen cultuurtje en het staat ergens voor.

Ook in meerderheid eigenaar van Hugo Boss

Volgend jaar wordt aandelen Dr. Martens kopen en verkopen dus mogelijk. Permira ziet dat zeker zitten. De investeringsmaatschappij denkt door aandelen Dr. Martens te kopen en verkopen nog meer uit de markt te kunnen halen. En Permira kan het weten. De Britse wereldwijd actieve investeringsmaatschappij bestaat sinds 1985 en dat ondertussen rond de 250 private equity investeringen heeft gepleegd. Dat doet het in vijf verschillende sectoren: Consumer, Financial Services, Healthcare, Industrial Tech & Services en Technology. Het heeft bijvoorbeeld ook de meerderheid van de belangen van een merk als Hugo Boss.

Aandelen Dr. Martens kopen of verkopen. Het kan vanaf 2021. Met speciale dank aan Permira maar vooral aan de familie Griggs en Klaus Martens.