Aandelen Duolingo kopen

Duolingo trekt naar de beurs. Na de beursgang zal de taalapp naar verwachting gewaardeerd worden op een bedrag van rond de 2,4 miljard dollar. Aandelen Duolingo kopen moet vlot gestalte krijgen, waarmee een voorlopige kroon op het goede werk gezet wordt. Duolingo is bekend van het groene uiltje en is met de jaren steeds populairder geworden om een taal te leren. In de visie van Duolingo leer je een taal door elke dag een aantal kleine oefeningen te doen. En die visie wordt door steeds meer mensen gedeeld.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Duolingo kopen, investeren in een unieke taalapp

Luis von Ahn geldt als de grote meneer achter Duolingo. Von Ahn ontwikkelde eerder al onder meer Captcha. Von Ahn werkte bij de ontwikkeling van Duolingo nauw samen met Severin Hacker. Heel lang stoeide de onderneming met het verdienmodel. Dat is echter met een abonnementsvorm nadrukkelijk gevonden. Duolingo verzamelde in de loop der tijd al voor 183 miljoen dollar aan investeringen uit de markt en mikt dus straks op een waardering van rond de 2,4 miljard.

Zorg voor een gedegen kennis van beleggen en aandelen

Aandelen Duolingo kopen kan voor iedereen straks een aantrekkelijke optie zijn. Als je verstandig bent, dan doe je eerst zoveel mogelijk informatie op over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Dat kun je prima doen, hier op deze website. Je leest hier namelijk alles over beleggen en aandelen, brokers en beurskoersen. Je leert er bovendien beleggen, en dat zonder meteen de kans te lopen om geld te verliezen.

Duolingo biedt lessen eveneens via een speciale app aan

Duolingo was in eerste instantie een vertaaltool, een gecrowdsourcete vertaler van teksten. Pas in 2012 kon het grote publiek echt kennismaken met de diensten van Duolingo. Behalve cursussen voor Engelstaligen, biedt het tegenwoordig ook cursussen voor Spaanstaligen en Italiaans sprekenden. Uiteraard heeft Duolingo ook een speciale app waarmee je de talen kunt leren.

Von Ahn financierde project Duolingo met een ander project

Bijzonder aan deze taalspecialist is ook de vocabulaire sectie met een overzicht van de geleerde woorden. Je houdt de gemaakte vorderingen bij op een vaardigheidsboom. Ook worden tijdsgebonden opdrachten aangeboden. Cursisten krijgen dan een bepaalde tijd om een aantal vragen te beantwoorden. Von Ahn’s idee ontstond aan de Carnegie Mellon University. De professor kreeg hulp van een student, Severin Hacker. Van die samenwerking heeft geen van beiden ooit spijt gekregen. Overigens werd het project in eerste instantie voor een deel gefinancierd door MacArthur Fellowship, ook al een project van Von Ahn. Ook de National Science Foundation deed destijds een duit in het zakje.

Aandelen Duolingo kopen? Check dan wel eerst deze website. Want alleen met parate kennis is er kans op een leuk rendement.