Aandelen Ebusco kopen

Het is sinds enige tijd mogelijk om aandelen Ebusco te kopen. De recente beursgang leverde de in Deurne gevestigde onderneming 300 miljoen euro op. Na de beursgang wordt een waarde van 1,3 miljard aan het bedrijf toegekend.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Ebusco kopen: investeren in elektrische en groene bussen

Aandelen Ebusco kopen betekent dat je investeert in een Brabantse fabrikant van elektrische bussen en laadsystemen. De aandelen van Ebusco gingen voor 23 euro van de hand en daarmee was sprake van een sterk overtekende inschrijving op de aandelen. Er bleek bijzonder veel vraag naar de aandelen en dat uit zowel de Benelux als uit andere delen van de wereld.  Daarmee lijken de mensen en zeker de beleggers een grenzeloos vertrouwen te hebben in de groene strategie van de onderneming.

Investeer pas na het doornemen van de informatie op allesoveraandelen.com

Aandelen Ebusco kopen kan ook voor jou een interessante optie zijn. Het is dan wel zaak om eerst voldoende kennis te vergaren als het gaat om aandelen en beleggen. Beleggen wordt nog wel eens onderschat. Je kunt een leuk rendement op je geld maken, maar dan is parate kennis wel een must. Gelukkig kun je die kennis opdoen op deze website. Hier lees je alles over aandelen en beleggen over beurskoersen en over de rol die brokers spelen. Pas bij voldoende kennis is aandelen Ebusco kopen verstandig. Check dus de waardevolle informatie op deze website.

Ebusco wil verder doorgroeien en de naamsbekendheid verder vergroten

Met het opgehaalde geld is het de bedoeling dat Ebusco verder kan groeien en dat de naamsbekendheid van het bedrijf mee gaat groeien. Overigens werden ongeveer 22 procent van alle aandelen naar de beurs gebracht. Tien procent daarvan zijn nu in handen van ING Corporate Investments, Alychlo en Teslin.  Overigens was ING al voor de gang naar de beurs aandeelhouder. Andere voorname aandeelhouders van Ebusco zijn nog steeds de oprichter en directeur Peter Bijvelds en ook Van der Valk Investments.

Bekend door de verkoop van elektrische bussen

Ebusco geniet vooral bekendheid door de verkoop van elektrische bussen. Daarnaast levert de onderneming ook laadinfrastructuur voor voertuigen en opslagcapaciteit voor stroom. Interessante optie dus, aandelen Ebusco kopen. Het is echter wel verstandig om dus eerst de relevante informatie elders op deze website eerst eens grondig door te nemen. Dat vergroot de kans op rendement namelijk aanzienlijk.